Elon Musk wil The Witcher 3 in Tesla's

Elon Musk wil The Witcher 3 in Tesla's

In een Twitter-poll vraagt Elon Musk, CEO van Tesla Motors, of mensen de The Witcher 3-game in de auto willen hebben.

De serie kan al gekeken worden terwijl automobilisten op de parkeerplaats staan te wachten via Netflix dat al in de auto geïnstalleerd is. De volgende stap, als het aan Elon Musk ligt, is om de game in de auto te krijgen. Hij is wel benieuwd wat anderen daar van vinden en plaatst daarom een poll op Twitter. Er kan gekozen worden om een muntje te werpen of om last te hebben van de pest. Zo’n 85 procent is het eens met zijn idee en heeft de CEO een figuratief muntje toegeworpen.

Het officiële Twitteraccount van de The Witcher-game heeft met een knipoog op zijn plan gereageerd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toss a coin to your witcher..........I mean the CEO of a company who should focus on building proper cars rather than all these gimmicky things that serve no purpose? Ik bedoel, Teslas hebben naar ik heb vernomen nog steeds issues met de kwaliteit van de lak bijvoorbeeld wat redelijk onacceptabel is voor een auto van minimaal 50k Euros als je uit gaat van de Model 3.

0
test

Volgens mij zijn auto's bedoeld om in te rijden, maar daar zal ik dan wel weer ouderwets in zijn. En áls ze dan dit soort spellen erin willen bouwen, dan het beste in de rug van de stoelen voorin, zodat de kinderen achterin weer een tijdje zoet ermee zijn.

0
test

@Robert-Frans Het idee is dat je gaat spelen terwijl je supercharged langs de snelweg. Dan zit je half uur te wachten en kun je een kop koffie halen in een nabijgelegen hotel/tankstation.. of the witcher spelen. Maarja een grote rpg in een auto? Dat is wel een stom idee. Nu zit er bijvoorbeeld Cuphead in. Ook niet handig want je gooit zo je controller door het ruit van frustratie, maar het is in ieder geval een spel dat je 30min speelt en weer weglegt. 30min the witcher weet je net weer wat je moet doen.

0

Aanbevolen voor jou