De gekste gadgets van CES 2023

De gekste gadgets van CES 2023

De CES (Consumer Electronics Show) 2023 is deze week van start gegaan en er zijn al behoorlijk wat showcases door techbedrijven gegeven. Sommige onthulde gadgets weten ons behoorlijk te verbazen, omdat de techniek er achter zeer geavanceerd is of omdat het product gewoonweg een beetje gekkig is. Wij hebben alvast een rijtje samengesteld.

In onderstaande swipe zie je onder meer een elektrische Volkswagen-auto die een digitale camouflage met qr-codes kan aannemen.

Verder brengen de creatieve ontwerpers van Blok een snijplank op de markt met een beeldscherm, zodat je tegelijkertijd kunt koken en kookvideo's kunt bekijken. De toiletsensor van elektronicabedrijf Withings meet plas op en ziet zo welke stoffelijke tekorten je hebt. Dan heb je ook nog het nieuwe OLED-scherm van LG, welke volledig draadloos is. Deze tv heeft al zijn aansluitingen op een draadloze box staan en heeft alleen een stroomkabel aan het scherm zitten.

View post on Instagram
 

Welke gadget heeft jouw aandacht het meest te pakken?

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een snijplank met een beeldscherm. Waar gaat het naar toe met deze wereld? Vorig jaar kreeg ik ook een nep JBL box met een logo van ons bedrijf als Kerstcadeau en dit jaar kreeg mijn vriendin een kerstbal met ingebouwde speaker. Beide van ongelofelijk slechte kwaliteit (qua geluid). Dit soort dingen werken maar half of dienen geen enkel fatsoenlijk nut, zoals de snijplank en daar staan gewoon fabrieken voor de roken en worden grondstoffen voor verspild. Ik vind dat er best wel een kwaliteitsstandaard in een nutstandaard in het leven geroepen mag worden, zodat we niet nog meer vervuilen emt dit soort troep.

0
test

@Luigi1985 Denk dat China dan out of business gaat als er een kwaliteitsstandaard moet komen

0
test

@Grimes En dat is erg omdat???

0
test

Draadloze tv met een stroomkabel. Mmm ok wat maakt die ene hdmi kabel dan nog uit. Volgens mij kan je die ook combineren met je stroom. Aaaaah shit ik heb ze een idee gegeven. Nou hup implementeren ervan hoe moeilijk kan het zijn beetje goeie isolatie gebruiken en klaar.

0

Aanbevolen voor jou