Cuphead wordt speelbaar in Tesla-auto's

Cuphead wordt speelbaar in Tesla-auto's

Cuphead kan vanaf binnenkort gespeeld worden op de schermen van Tesla-auto's.

Dat heeft de CEO van Tesla, Elon Musk, verteld in een aflevering van de podcast Ride the Lightning. De game moet ergens deze zomer via een update beschikbaar komen in Tesla Model 3, Model S en Model X.

Musk laat weten dat men heeft samengewerkt met de ontwikkelaars van het spel om de game draaiende te krijgen in de auto's. Het gaat volgens hem wel alleen om het eerste level, Inkwell Isle One; de gehele game toevoegen zou niet kunnen vanwege een gebrek aan geheugen. Daarbij moet men een USB-controller aan het scherm hebben gekoppeld.

Cuphead verscheen eerder al voor Xbox One en pc en eerder dit jaar ook op Switch. De platformer heeft een zeer uitdagende moeilijkheidsgraad en valt vooral op dankzij de indrukwekkende tekenfilmgraphics, die zo uit de jaren 20 van de vorige eeuw lijken te komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tjah je moet wat als je Tesla aan t laden is... Misschien multiplayer ook erin? Kan je samen aan de gang als je samen staat te wachten haha...mocht de functie er zijn dan zal die wel niet gebruikt worden sinds we in Nederland allemaal in ons eigen wereldje leven...beetje socialer naar een ander met een "hallo" ofzo ...of "het zullen we ff cuphead spelen totdat onze batterijen weer opgeladen zijn" kan geen kwaad...al is de Tesla rijder in NL meestal een directeur ofzo die zgn te druk is. Maar leuk nieuwtje ...

0
test

Ja, lekker zinvol om in de auto te hebben. Gelukkig is het niet speelbaar als je aan het rijden bent en je echt alleen in parkeerstand staat, al teveel randdebielen bij verkeerslichten die nog even op hun klote telefoon moeten kijken..

0
test

@SuperDre Deden ze het maar alleen bij verkeerslichten. Ondanks dat het verboden is zie ik nog regelmatig mensen met dat ding tegen hun oor achter het stuur hoor. En vaak zijn het dan ook nog van die zakenmannetjes in een dikke mercedes of BMW. Als je dat kan betalen kan je ook wel een handsfree setje kopen.

0

@darkmanwls Jaloers? Je legt een verband wat nergens op gebaseerd is. Zie vaak zat jongetjes met een vw golf of seat Ibiza bellen achter het stuur. Denk niet dat het automerk gerelateerd is aan het wel of niet bellen achter het stuur...

0

Aanbevolen voor jou