Bekende YouTuber levenslang verbannen van Fortnite

Bekende YouTuber levenslang verbannen van Fortnite

Faze Jarvis is levenslang geschorst van Fortnite. De bekende YouTuber heeft een href="https://www.youtube.com/watch?time_continue=528&v=t3-XO_heXU8" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">video</a> gemaakt waarin hij demonstreert hoe mensen beter in Fortnite kunnen worden met behulp van software.

Jarvis heeft bijna twee miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal en volgens hem is het spelen van Fortnite een groot deel van zijn leven. Tenminste, dat was zo; de Fortnite-fanaat is namelijk voor de rest van zijn leven verbannen van de game. Dit komt doordat de YouTuber aan zijn kijkers heeft laten zien hoe ze met behulp van een aimbot, betere resultaten kunnen boeken in Fortnite. Deze hulpsoftware is uiteraard niet toegestaan in de game en het aanmoedigen van bijna twee miljoen mensen om ook vals te gaan spelen, werd niet gewaardeerd door de ontwikkelaar.

Faze Jarvis heeft een video gemaakt, gericht aan Epic Games, waarin hij zijn excuses aanbiedt. "Als ik de gevolgen had geweten, had ik dit nooit gedaan, ik had beter moeten nadenken en me aan de regels moeten houden. Ik heb zoveel spijt", verklaart de jongeman.

Epic Games is echter resoluut in zijn besluit en is totaal niet van plan om de de schorsing in te trekken. Een woordvoerder van Epic Games heeft in een gesprek met Polygonverteld dat dit soort gebruik van software absoluut niet is toegestaanin Fortnite.

"Er is totaal geen tolerantie voor valsspelers, het gebruik van deze software verpest de game voor iedereen die eerlijk wil spelen", aldus een woordvoerder van Epic Games.

Hieronder kan je verontschuldiging van Jarvis bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wie zich brandt moet op de blaren zitten. Ja de straf is zwaar maar vals spelen in MP games is gewoon not done.

0
test

@bigds9fan Straf is zwaar? Gevangenis is een zware straf maar verbannen worden van een spelletje? Er zijn wel ergere dingen in het leven. Vind het niet meer dan terecht!

0
test

@Ryme Mensen die vals spelen bij prof sport krijgen ook heel soms een levenslange ban maar meestal maar een paar jaar. Dit is zo geval van we bannen hem voor altijd maar de game is gratis dus hij kan gewoon opnieuw beginnen met een nieuwe naam en internet provider en er is opdat moment weinig wat epic kan doen.

0
test

@Ryme Is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel geld je in het spel al hebt gestopt (of het een zware straf voor je is), haha.. Ik vind het ook mooi zo, want de kans is groot dat hij die tools dus ook buiten de video's om gebruikt om te spelen.

0
test

@bigds9fan Nou wat zwaar. Je neemt een nieuw account en klaar is kees.

0
test

@Battlestar28 En dat schijnt hij al te hebben.. maarja, zodra hij de naam die hij gebruikt bij dat account bekend maakt wordt die gewoon weer verbannen..

0
test

Zo leren bijna 2 miljoen mensen dus dat acties gevolgen hebben. lijkt miij een goede les

0

Aanbevolen voor jou