Alan Wake 2 aangekondigd, verschijnt in 2023

Alan Wake 2 aangekondigd, verschijnt in 2023

Alan Wake 2 is in de maak, zo werd tijdens The Game Awards aangekondigd.

Veel informatie over de game is er nog niet. Wel is duidelijk dat de game wordt uitgegeven door Epic Games. Ook werd gemeld dat Alan Wake 2 in 2023 uit moet komen en dat er in de zomer van 2022 meer details bekendgemaakt worden. Het spel verschijnt op PlayStation 5, Xbox Series X en S en Epic Games Store.

Er gingen al geruime tijd geruchten over een vervolg op Alan Wake, zeker nadat ontwikkelaar Remedy de rechten op de franchise terugkocht en eerder dit jaar een remaster van de eerste game uitgaf. 

Tijdens The Game Awards meldde ontwikkelaar Remedy dat fans al lang om een vervolg vroegen en dat de tijd rijp is voor het vervolg. "Dit wordt Remedy's eerste echte survival-horrorgame". Het eerste deel was volgens Remedy vooral een actiegame.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Staat gewoon aan het eind van de trailer hoor: Epic game store, PS5, Xbox Series. Zooo excited! Is er al een collector's edition te bestellen haha?

0
test

Klopt helemaal, excuses, staat nu goed!

0
test

@MichelMusters foutje zo vroeg kan gebeuren toch, we zijn allemaal maar mens. Heb wel zin in deze game remedy is goed bezig de laaste tijd.

0

Aanbevolen voor jou