Aankomende content voor Marvel Snap onthuld

Aankomende content voor Marvel Snap onthuld

De ontwikkelaar van Marvel Snap heeft onthuld wat voor nieuwe content spelers in de toekomst kunnen verwachten.

Dat werd via de officiële website gedaan. Onder het kopje 'komt binnenkort' valt onder andere een nieuwe Battle Mode vs. Friends. Het is op dit moment niet mogelijk om direct tegen vrienden te spelen, maar deze nieuwe modus moet dat corrigeren. De modus moet ergens in de komende maanden worden toegevoegd. 

Het is vanaf binnenkort ook mogelijk om gebruikersnamen aan te passen. Ook wordt straks op kaarten aangegeven wie de artwork heeft gemaakt.

De ontwikkelaar heeft onder het kopje 'in ontwikkeling' ook laten weten waar verder nog aan wordt gewerkt. Zo komt er widescreen-ondersteuning op pc en wordt er gewerkt aan 'Smart Deck'. Dit is in feite een AI die spelers suggesties geeft welke kaarten in het deck te stoppen. Verder zijn er nog andere competitieve modi en een modus zonder rankings in de maak.

Tot slot is er een hele lijst gepubliceerd met concepten waarmee geëxperimenteerd wordt, maar waarvan niet bekend is of ze uiteindelijk ook aan de game worden toegevoegd. Zo werkt men aan Guilds, leaderboards voor Infinity Rank, verzamelbare emotes en ondersteuning voor pc-controllers.

Marvel Snap is een collectible card game gebaseerd op de films en comics van Marvel, waarin (anti-)helden van allerlei teams als de X-Men en Guardians of the Galaxy samenkomen. Gemiddeld duurt een ronde Marvel Snap drie minuten. Spelers hebben elk een deck van twaalf kaarten tot hun beschikking. De game is speelbaar op pc, iOS en Android.

Marvel Snap

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit nieuws is al meer dan een week oud. En het is 12 kaarten niet 15 kaarten

0

Aanbevolen voor jou