20.000 cheaters geband van Call of Duty: Warzone

20.000 cheaters geband van Call of Duty: Warzone

Er zijn afgelopen maandag ruim 20.000 cheaters gebanned van Call of Duty: Warzone.

Het zesde seizoen van Call of Duty: Warzone is vandaag van start gegaan en volgens Vice lopen ruim 20.000 spelers de start mis wegens cheaten.

Twitch-streamer Nick Wagner werd tijdens een potje Warzone plots uit de game gegooid en kreeg bij het inloggen te horen dat zijn account een permanente ban heeft gekregen. Wagner maakte gebruik van het programma EngineOwning en moet daar kennelijk voor op de blaren zitten.

Het is onduidelijk of alle bans gebaseerd zijn op het gebruik van EngineOwning. De webstite van EnigneOwning heeft inmiddels wel naar buiten gebracht dat hun cheat voortaan gedetecteerd kan worden door Infinity Ward en dat het gebruik van hun software kan leiden tot een ban.

In april werden er al ruim 50.000 spelers gebanned van Warzone. Infinity Ward gaf destijds al aan dat de lijn doorgetrokken zou worden en dat er dus meer bans zouden volgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Cheaters moeten gebanned worden, zielige figuren die doen of ze goed zijn. Het verpest het spel voor iedereen. Snap wel dat streamers cheaten, want viewers zijn inkomen, maar dat maakt het nog niet ok. Stream alleen wanneer je echt skills hebt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Die twitch gast is gewoon weer online, was blijkbaar een false ban.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Zag in zijn stream dat hij een ban had, en nu kan die weer gamen. Neem aan dat hij nog steeds onder dezelfde naam gamed en zelfde level is etc. Ik heb dit zelf niet gecontroleerd uiteraard

0

Aanbevolen voor jou