Todd Howard: 'We hoeven niet te haasten met ontwikkeling van nieuwe Fallout'

Todd Howard: 'We hoeven niet te haasten met ontwikkeling van nieuwe Fallout'

'Het is niet erg dat mensen soms iets moeten missen'

Volgens Bethesda's Todd Howard hoeft het bedrijf niet te haasten als het aankomt op de ontwikkeling van een nieuwe Fallout-game.

Dat meldt Howard in een interview met MrMattyPlays, waarin hij ook aangeeft dat hij jaarlijks een uitbreiding voor Starfield wil uitbrengen. Howard geeft toe dat Fallout nooit zo populair was als nu - natuurlijk mede door de Amazon Prime Video-televisieserie - en dat er miljoenen nieuwe spelers Fallout-games spelen.

Toch denkt hij niet dat Bethesda extra haast moet maken bij het ontwikkelen van een nieuwe Fallout-game om in te springen op de hype. "Ik heb niet het gevoel dat we haast moeten maken met het leveren van een nieuwe ervaring die niet in (de bestaande mmo) Fallout 76 wordt gegeven. Ik begrijp het verlangen naar een nieuw 'hoofddeel' in de singleplayerreeks, maar dergelijke spellen kosten tijd."

Hij vervolgt: "Ik denk niet dat het erg is dat mensen soms iets moeten missen. We willen er gewoon zeker van zijn dat we iets goeds afleveren en dat we alles wat we doen met een franchise - of dat nou Elder Scrolls, Fallout of Starfield is - betekenisvolle gebeurtenissen zijn voor iedereen die net zoveel van deze franchises houdt als wij."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou