Stalker 2: Heart of Chornobyl uitgesteld naar 20 november

Stalker 2: Heart of Chornobyl uitgesteld naar 20 november

De twee extra maanden zijn voor het wegwerken van bugs

Stalker 2: Heart of Chornobyl is wederom uitgesteld, ditmaal naar 20 november.

Dat heeft GSC Game World aangekondigd. Het uitstel is volgens de ontwikkelaar - die een video plaatste met de naam 'Really, again?', om de studio meer ademruimte te geven om technische problemen op te lossen.

De ontwikkeling van de game heeft behoorlijk wat voeten in de aarde, want de studio was in Oekraïne gesitueerd toen de invasie van Rusland begon. Inmiddels werkt de ontwikkelaar vanuit de Tsjechische Republiek, maar sommige werknemers zijn noodgedwongen nog in Oekraïne. De game is dan ook meermaals uitgesteld - de vorige releasedatum stond op 5 september.

"We weten dat jullie moe van het wachten zijn en we stellen jullie geduld op prijs", aldus de ontwikkelaar. "De twee extra maanden geven ons de kans om onverwachte afwijkingen (of 'bugs' zoals jullie ze noemen) te fixen." Om het wachten te verzachten wordt er op 12 augustus in samenwerking met Xbox een speciale Stalker 2 Developer Deep Dive uitgezonden, met "nooit eerder vertoonde content".

Stalker 2: Heart of Chornobyl komt naar Xbox Series X en S en pc. Ook verschijnt het spel meteen op release op Game Pass.

Watch on YouTube
View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik was er al bang voor, zei het al in een vorige artikel.. Dan nog moet ik maar zien of ze deze datum wel redden... Maar ik hoop het wel, erg zin in!

0
test

ja ik ook heb de UEVR injector al klaar liggen. Jammer hopelijk word het een knaller.

0

Aanbevolen voor jou