Gerucht: The Elder Scrolls 4: Oblivion krijgt remake of remaster

Gerucht: The Elder Scrolls 4: Oblivion krijgt remake of remaster

Zoutvaatjes in de aanslag!

The Elder Scrolls 4: Oblivion wordt mogelijk van een remake of remaster voorzien.

Dat vermeldde een oud-medewerker van ontwikkelaar Virtuos Games in een inmiddels verwijderde Reddit-post (via Xfire). Het project zou intern bekend staan als project Altar. Volgens de oud-medewerker is nog niet helemaal duidelijk of het een remaster of een volledige remake wordt. De ontwikkelaar zou volgens hem een combinatie van de oude engine en Unreal Engine 5 gebruiken.

Daarnaast claimde hij dat de game aan het eind van volgend jaar of aan het begin van 2025 moet uitkomen. Dat zou afhankelijk zijn van of het een remake of remaster wordt. De game zou grotendeels in Parijs gemaakt worden. Black Shamrock, een andere studio, zou ondersteunen op het gebied van art. Bovenstaande informatie is op het moment van schrijven nergens officieel bevestigd.

The Elder Scrolls 4: Oblivion kwam oorspronkelijk in 2006 uit op Xbox 360 en pc. Later kwam de game ook nog naar PlayStation 3. De game werd ontwikkeld door Bethesda Softworks en wordt door velen gezien als een van de beste rpg's aller tijden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hm ik ben benieuwd of de game dan wat beter speelbaar gaat zijn. De originele versie is erg verouderd. Heb een aantal keer geprobeerd om de game te spelen maar kon niet overweg met de verouderde stijl.

0
test

Ze zullen de controls dan echt wel naar deze tijd brengen dus beter speelbaar.

0

Jeetje, zou sneu zijn voor Skyblivion. Die zou ook in 2025 moeten verschijnen. https://skyblivion.com

3

Tja... Dat is het risico van een fan project. Officiële game studio's houden daar natuurlijk geen rekening mee.

0
test

Klopt, sterker nog. Ik vermoed dat ze vaak de hype voor fan projecten misbruiken om zelf een pruts remake neer te zetten wat ze weinig kost maar wel jammer genoeg het nodige opbrengt

0

Aanbevolen voor jou