Nieuwe details en beelden van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater onthuld

Nieuwe details en beelden van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater onthuld

Makers geven aan expres met remake van MGS3 te zijn begonnen

Gisterenavond zond Xbox een 'deep dive' van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater uit, waarin nieuwe beelden werden getoond en meer informatie over de aankomende remake werd gegeven.

Zo werd verteld dat de game een aantal nieuwe ingesproken dialogen heeft van de oorspronkelijke cast. "We hebben de cast teruggehaald om een paar zinnen opnieuw op te nemen", aldus producent Noriaki Okamura. "Sommige zinnen waarin personages je de besturing uitleggen klopten simpelweg niet meer." De kern van de game en het verhaal blijft echter gelijk.

In de video werd ook gemeld dat men er expres voor heeft gekozen om met een remake van Metal Gear Solid 3 te beginnen - die game speelt zich immers voor de andere delen in de reeks af. Het lijkt er dus op dat in de toekomst mogelijk meer delen uit de franchise van een remake worden voorzien.

De remake van Metal Gear Solid 3 werd vorig jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc aangekondigd. Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren.

Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen. De remake draait in Unreal Engine 5.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater verschijnt op een nog onbekende datum op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. De afgelopen dagen gingen er geruchten over een mogelijke releasedatum die door GameStop werd uitgelekt, maar Gamer.nl heeft dit niet gebracht, omdat deze datum op een zondag viel. GameStop heeft inmiddels dan ook al verduidelijkt dat het om een foutje ging.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou