Laatste Redfall-update met offline modus nu beschikbaar

Laatste Redfall-update met offline modus nu beschikbaar

De update voegt ook 'Community Standing' en 'Elder Nests' toe

Arkane heeft de allerlaatste update voor Redfall uitgebracht, waarmee onder andere een offline modus is toegevoegd aan de game.

De offline modus zorgt er voor dat mensen Redfall kunnen spelen zonder dat ze een internetverbinding hebben. Men kan ook doorspelen wanneer er opeens geen internet meer is tijdens het spelen van de solomodus. Wanneer men in co-op zit, zal bij het wegvallen van de internetverbinding de host in een offline solosessie terechtkomen. In het verlengde daarvan kunnen mensen die alleen spelen ook de game pauzeren.

Verder voegt de update onder andere 'Community Standing' toe. Dit is een meter die gevuld wordt wanneer men een nieuwe Safehouse ontgrendelt, Safehouse-missies klaart, burgers redt of een Underboss doodt. Er zijn in totaal zes 'ranks' in Community Standing die in totaal 39 unieke beloningen opleveren.

Ook toegevoegd zijn zogeheten 'Elder Nests'. Op verschillende plekken in de spelwereld worden spelers uitgedaagd extra gevaarlijke vampiers te doden. Een Elder Nest is te herkennen aan de paarse gloed in de gebieden waar ze aanwezig zijn. Het einddoel is de vampierbaas van het nest vernietigen. Spelers ontvangen niet alleen diverse beloningen, maar ook een Heart Shard, een tijdelijke buff die verschillende extra's biedt. Denk aan de mogelijkheid om geholsterde wapens automatisch ammunitie te laten genereren of het ontvangen van health wanneer de speler in uv-licht staat. Alle details over de update zijn hier te vinden.

Nog voordat de game vorig jaar uitkwam bleek dat spelers een online connectie moesten hebben om de game te spelen. Arkane Austin gaf uiteindelijk gehoor aan de kritiek van gamers en beloofde een offline modus te leveren. Toen onlangs echter bleek dat Microsoft Arkane Austin sluit, ging iedereen er van uit dat dit nooit meer zou gebeuren, maar onlangs kondigde de studio aan dat er toch een laatste update uit zou komen.

Redfall is beschikbaar op Xbox Series X en S, Steam, Epic Games Store, Microsoft Store en Game Pass.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

als je nu in de steamdb kijkt zijn er 70 players online.. die zullen wel aangenaam verrast zijn!!

0
test

"Eerst moet de 60fps-modus naar consoles komen, maar daarna 'blijven we aan de game werken'. Daarbij verwijst Spencer naar onder meer Sea of Thieves, een spel vijf jaar na introductie nog steeds updates krijgt." AAAHAHAHHAHAHAHAHA! Man man man. Als er iemand nu nog Phil Spencer durft te verdedigen. Wat een kansloos verhaal is dit zeg, ongelofelijk.

0

Aanbevolen voor jou