Halo-televisieserie geannuleerd

Halo-televisieserie geannuleerd

Microsoft hoopt dat het de serie elders voort kan zetten

Paramount+ heeft een streep getrokken door de Halo-televisieserie.

De serie, die in Nederland via streamingdienst SkyShowtime te zien is, heeft twee seizoenen gekregen. Volgens een woordvoerder van Paramount+ is men "extreem trots op deze ambitieuze serie". Een precieze reden voor de annulering werd niet gegeven. Deadline meldt dat Xbox en 343 Industries hopen dat ze de serie ergens anders voort kunnen zetten.

De live-action Halo-serie werd erg wisselend ontvangen. Vooral het eerste seizoen werd gehekeld door zowel fans als televisiekijkers, al waren de meningen positiever over het tweede seizoen. De twee seizoenen spelen zich grotendeels voor de eerste Halo-game af. De rol van Master Chief werd vertolkt door Pablo Schreiber.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien een serie maken die daadwerkelijk het verhaal van Halo volgt in plaats van deze troep. Ongelofelijk hoe ze hier de plank mee hebben misgeslagen. De Forward Unto Dawn serie was the way to go. Haal daar maar inspiratie uit.

2
test

Halo heef zo goede lore, ze en zaten wat dingen in dat ik dacht ok voor serie ziet het er wel vet uit zoals de convenant maar dan het verhaal om te janken. Hopelijk doet Netflix het straks goed met gears of war serie of film weet even niet meer wat welke het word

0
test

Fallout en The Last of Us series respecteren de lore. The Witcher en Halo niet met alle gevolgen vandien… En Star Wars is misschien volledig in de prak gereden met The Acolyte…

[Reactie gewijzigd door Don Carpaccio op 19 juli 2024 - 09:39]

1

Niet alleen met The Acolyte. Ik ben Star Wars fan van het eerste uur, maar met The Last Jedi is het alleen maar minder geworden. Ze hebben de hele franchise verkwanseld.

1
test

Mandolorian is enige wat nog goed is van star wars.

0

Aanbevolen voor jou