Gerucht: Gears of War-collectie wordt intern getest bij The Coalition

Gerucht: Gears of War-collectie wordt intern getest bij The Coalition

Vooralsnog is een Gears-collectie niet officieel aangekondigd

The Coalition zou een nog onaangekondigde collectie met Gears of War-games intern testen.

Dat wordt geclaimd in een recente aflevering van The Infinite Podcast. De journalisten in kwestie weten niet zeker welke games er in de collectie zitten, maar het zou mogelijk om de eerste vier games en Judgment kunnen gaan. Het feit dat de collectie intern getest wordt, zou betekenen dat de ontwikkeling al in een vergevorderd stadium is.

Het is niet voor het eerst dat insiders praten over een Gears-collectie. In 2022 meldde journalist Nick Baker al dat er gewerkt werd aan een collectie vergelijkbaar met Halo: The Master Chief Collection.

Waar de eerste Gears of War-games door Epic werden ontwikkeld, richt Microsoft-studio The Coalition zich tegenwoordig op de franchise. Het is al enkele jaren bekend dat deze studio nu met Unreal Engine 5 werkt, maar er is nog geen nieuwe game onthuld.

Hoewel niets doet vermoeden dat een mogelijk Gears of War-collectie daar wordt aangekondigd, zendt Microsoft aanstaande donderdag om 21:00 uur Nederlandse tijd een nieuwe Developer Direct uit. Daar wordt in ieder geval de Indiana Jones-game van MachineGames onthuld, en ook Avowed van Obsidian Entertainment, Senua's Saga: Hellblade 2 van Ninja Theory en strategiegame Aria: History Untold van Oxide Games komen voorbij.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gears collection daar gaan al zolang geruchten over, hopelijk krijgen deel 2 en 3 de make over die gears 1 kreeg op one

0

Zou tof zijn! Komt sws op de Gamepass dus let's go!

0

Aanbevolen voor jou