Mogelijke collectie met Gears of War-remasters in de maak

Mogelijke collectie met Gears of War-remasters in de maak

Er doen geruchten de ronde dat er een collectie met remasters van Gears of War-games in de maak is.

Journalist Nick Baker meldde in een

Watch on YouTube

dat "een Microsoft-franchise de Master Chief Collection-behandeling krijgt". Hij heeft het specifiek over meerdere games die van een remaster voorzien worden en in een bundel worden uitgebracht.

Baker gaf niet prijs om welke franchise het zou kunnen gaan. The Verge-redacteur Tom Warren reageerde op Twitter echter met de Engelse uitdrukking "the gears are really turning on this rumor", waarmee hij lijkt te hinten naar de mogelijkheid dat het om Gears of War gaat.

Vooralsnog is een collectie rondom de Gears-franchise niet officieel aangekondigd. Er zijn vijf hoofdgames in de Gears-reeks beschikbaar, alsmede de spin-offs Judgment en Tactics.

Waar de eerste Gears of War-games door Epic werden ontwikkeld, richt de Microsoft-studio The Coalition zich tegenwoordig op de franchise. Vorig jaar werd bekendgemaakt dat de studio aan het oefenen is met de Unreal Engine 5. Er gingen toen ook geruchten dat de ontwikkelaar aan een compleet nieuwe IP zou werken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zag het vanmorgen in een video voorbij komen, maar die zei dat het ook andere francises van xbox kan zijn, sinds ze nu heel veel ip's hebben. Allen hij dacht wel gears of fable misschien.

0
test

Ik wacht op gears 6. Verhaallijn is nog niet ten einde

0

Aanbevolen voor jou