Eerste trailer van Fallout-televisieserie nu te zien

Eerste trailer van Fallout-televisieserie nu te zien

De serie gaat op 12 april 2024 van start

De eerste trailer van de aankomende televisieserie gebaseerd op Fallout is uitgebracht.

De 'teaser trailer' is tweeëneenhalve minuut lang en kan hieronder bekeken worden. Eerder deze week verschenen er al foto's van de serie online.

De eerste aflevering van de televisieserie gebaseerd op de Fallout-franchise verschijnt op 12 april 2024 op Amazon Prime, zo werd eerder dit jaar onthuld. De televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon.

Onder de castleden vallen in ieder geval Ella Purnell, Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner zijn de showrunners, terwijl Lisa Joy en Jonathan Nolan executive producers zijn. Laatstgenoemde heeft ook de eerste drie afleveringen geregisseerd.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

slim dat Phil dat zegt die wil natuurlijk nog 4 Xbox serie x consoles verkopen met de kerst. Wel zonde voor de Nintendo en Sony owners die moeten het doen zonder starfield. Dan maar een game opstarten waar een NPC je echt gaan kijkt

0
test

Je reageert op het verkeerde artikel, vriend. Haha 😅

0

ik houd mijn hart vast. Op zich ziet alles er goed uit en zit er een team met ruime ervaring achter, maar vraag me af of ze het echte Fallout gevoel weten vast te leggen

0
test

Ik ook. Van wat ik nu gezien heb zitten er nu al een redelijk aantal issues in (Hergebruik van assets uit de games, die niet op die locatie te vinden zijn (Prydwen en Megaton bijvoorbeeld)), het niet noemen van de hoofdfaction uit dat gebied (NCR) en zijn de personages veel en veel te schoon.

0

Aanbevolen voor jou