Eerste aflevering Fallout-televisieserie verschijnt op 12 april 2024

Eerste aflevering Fallout-televisieserie verschijnt op 12 april 2024

De serie zal via Amazon Prime Video te zien zijn

De eerste aflevering van de televisieserie gebaseerd op de Fallout-franchise verschijnt op 12 april 2024.

Dat blijkt uit een officiële tweet. Daarin is een korte video te zien waarin de naam van aflevering één - The End - wordt genoemd, waarna de releasedatum 12 april 2024 volgt.

Afgelopen augustus werd al bevestigd dat de serie, die zich afspeelt in Los Angeles, volgend jaar gaat verschijnen. Achter de schermen op Gamescom werd ook een vroege versie van een trailer getoond, die kort daarna uitlekte. In die beelden is een shout-out in een westernachtig stadje te zien, alsmede marcherende Brotherhood of Steel-soldaten en een vrouw die voor het eerst uit de vault stapt.

De Amazon Prime Video-televisieserie gebaseerd op Bethesda's Fallout-reeks werd in 2020 al aangekondigd en wordt gemaakt voor Amazon. De serie wordt mede gemaakt door Westworld-bedenkers Lisa Joy en Jonathan Nolan. Nolan - de broer van filmregisseur Christopher Nolan - zou tenminste een aflevering regisseren.

Onder de castleden vallen in ieder geval Twin Peaks-acteur Kyle MacLachlan, Aaron Moten (Next), Xelia Mendes-Jones (Havoc) en Walter Goggins (Justified). Captain Marvel-schrijver Geneva Robertson-Dworet en The Officer's Graham Wagner worden de showrunners. Todd Howard is executive producer.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou