Een uitgebreid overzicht van Warhammer 40,000: Space Marine 2

Een uitgebreid overzicht van Warhammer 40,000: Space Marine 2

Game verschijnt op 9 september voor Xbox Series, PS5 en pc

Ontwikkelaar Saber Interactive heeft middels een zes minuten durende trailer een uitgebreid overzicht van Warhammer 40,000: Space Marine 2 gegeven.

Zo wordt uitgelegd dat spelers in het metalen pak van Lietenant Titus kruipen om het op te nemen tegen de Tyranid. De game speelt zich daarbij honderd jaren na de eerste Space Marine-game af. Het spel kan zowel alleen als in co-op met twee anderen worden doorlopen.

Er zijn zes klassen beschikbaar (Tactical, Assault, Vanguard, Sniper, Bulwark en Heavy) in verschillende multiplayermodi zoals Operations (warain meerdere spelers het tegen de computer opnemen) en Eternal War (een player-versus-player-modus). Ook zijn er veel customisatie-opties voor armor en wapens.

Het is overigens de bedoeling dat na release van de game er kosteloos nieuwe Operations-missies, multiplayermaps, vijanden en wapens aan de game worden toegevoegd. Er is ook een seizoenspas, maar die is vooral bedoeld voor allerlei cosmetische items. Warhammer 40,000: Space Marine 2 verschijnt op 9 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Lars Cornelis ging vorig jaar al een uur aan de slag met de game: "Warhammer 40,000: Space Marine 2 lijkt zo een heel interessant schietspel te worden. Eentje die er enerzijds verbluffend uitziet en op technologisch vlak het genre naar een nieuw niveau stuwt, maar anderzijds juist aanvoelt als een behoorlijk traditionele shooter. Bovendien belooft Space Marine 2 met alle wapens, vijanden en achtergrondinformatie hondstrouw te zijn aan het bronmateriaal."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er er goed uit!

0

Aanbevolen voor jou