Activision richt Poolse studio Elsewhere Entertainment op

Activision richt Poolse studio Elsewhere Entertainment op

De studio richt zich op de ontwikkeling van een nieuwe franchise

Activision heeft een nieuwe studio opgericht, het in Polen gevestigde Elsewhere Entertainment.

De studio werkt aan een compleet nieuwe franchise voor de uitgever. Het team bestaat uit "experts op het gebied van verhaalvertelling", met mensen die voorheen aan onder andere Uncharted, The Witcher, Cyberpunk, The Division, Far Cry, The Last of Us en Destiny hebben gewerkt. Elsewhere Entertainment is "volledig gericht op het creëren van een nieuwe verhalende en genrebepalende AAA-franchise", zo valt in een blogpost te lezen.

Activision is inmiddels onderdeel van Microsoft. Dat bedrijf kwam onlangs onder vuur te liggen doordat het enkele studio's van Bethesda, een andere uitgever die over is genomen, sloot. In dit geval wordt er echter dus een studio geopend. Het is daarbij extra opvallend dat deze studio aan een nieuwe IP werkt, aangezien bijna alle Activision-studio's zich op Call of Duty richten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

weer een studio om te sluiten

-3
test

Iets nieuws is wel dringend nodig. De games die ze nu hebben zijn bijna allemaal afgelopen. Een nieuwe soort epos als Warcraft mag er bij komen. Dit had Overwatch kunnen zijn, maarja geld enzo

1
test

Ik zou graag een warcraft 4 willen zien.

1

Aanbevolen voor jou