Marvel's Avengers-regisseur biedt excuses aan voor de game

Marvel's Avengers-regisseur biedt excuses aan voor de game

Creative director Cezar Virtosu biedt zijn excuses aan voor de staat waarin Marvel's Avengers uitkwam.

"Laten we het erop houden dat het een uitdagende productie was," vertelt hij in gesprek met Edge Magazine (via Gamesradar). "Daar bied ik mijn excuses voor aan."

Marvel's Avengers kwam in 2020 uit en werd niet goed ontvangen door zowel critici als spelers. In september eindigt de ondersteuning voor de game. "Na update 2.8 die op 31 maart 2023 uitkomt, brengen we geen nieuwe content of features naar de game. Alle officiële ondersteuning voor de game stopt op 30 september," liet ontwikkelaar Crystal Dynamics weten. De singleplayer en multiplayer blijven wel speelbaar.

Vanaf 31 maart sluit ook de in-game marktplaats voor cosmetische items. Men kan dan geen credits meer kopen en alle credits die mensen nog hebben worden omgezet in in-game materialen. Wel wordt alle content uit de marktplaats gratis.

Het spel kreeg van Lars Cornelis een 7 op Gamer.nl. "Rondstampen als je favoriete superheld in Marvel’s Avengers voelt goed, en daarmee overwint de game misschien wel de belangrijkste horde. Of je nou rondvliegt als Iron Man, het laat bliksemen als Thor, of Captain America’s schild als frisbee gebruikt; de game doet recht aan onze favoriete superhelden. Het verhalende gedeelte komt bovendien verrassend sterk uit de hoek door de superhelden stuk voor stuk te laten schitteren, met outsider Ms. Marvel voorop. De multiplayer mist echter (nog) bezieling en hangt van onduidelijkheden aan elkaar."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Het blijft uiteindelijk gewoon een geldmolen. Als het gaat blijken dat iets teveel geld kost om te repareren dan gaan ze het uitbrengen zoals het is. En dan krijg je deze "Oh. Oeps! Sorry dat anderen ervoor gezorgd hebben dat het zo is" excuses.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou