Marvel's Avengers wordt vanaf eind september niet meer ondersteund

Marvel's Avengers wordt vanaf eind september niet meer ondersteund

Crystal Dynamics heeft laten weten dat Marvel's Avengers vanaf 30 september dit jaar niet meer wordt ondersteund.

Dat schrijft men in een blogpost. "Na update 2.8 die op 31 maart 2023 uitkomt, brengen we geen nieuwe content of features naar de game. Alle officiële ondersteuning voor de game stopt op 30 september." Men laat weten dat zowel de single- als multiplayer van de game wel speelbaar lijft na die datum. 

Update 2.8 moet alleen de balans van de game verder verbeteren. De eerder uitgekomen update 2.7, waarmee Winter Soldier Hero en Cloning Lab Omega-Level Threat werden toegevoegd, betreft de laatste content update.

Vanaf 31 maart sluit ook de in-game marktplaats voor cosmetische items. Men kan dan geen credits meer kopen en alle credits die mensen nog hebben worden omgezet in in-game materialen. Wel wordt alle content uit de marktplaats gratis.

Toen Marvel's Avengers in september 2020 uitkwam, was Crystal Dynamics nog van Square Enix, maar inmiddels is de studio verkocht aan Embracer Group. De studio werkt op dit moment aan de reboot van Perfect Dark en een nieuwe Tomb Raider-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lekkere clickbait titel, suggereert dat daarna het spel niet meer (online) speelbaar is. Maar is dus niets meer dan dat de developer doorgaat met nieuwe projecten en stopt met verdere updates, niets bijzonders dus voor een spel dat al 3 jaar uit is.

0
test

@SuperDre Clickbait? Er staat toch echt duidelijk geschreven "ondersteund". Denk dat de redactie hier anders echt wel heel duidelijk had neer gezet in de titel dat het alle online services waaronder multiplayer betreft.

0

Aanbevolen voor jou