CD Projekt Red herbevestigt dat The Witcher-remake open spelwereld bevat

CD Projekt Red herbevestigt dat The Witcher-remake open spelwereld bevat

CD Projekt Red heeft nogmaals benadrukt dat de aankomende remake van de eerste The Witcher-game een open spelwereld bevat.

In oktober kondigde het bedrijf al aan dat het aan meerdere The Witcher-games werkt, waaronder 'Project Canis Majoris'. Toen werd al gezegd dat het een "verhaalgedreven, singleplayer openwereld-rpg" betrof.

Later in de maand onthulde de ontwikkelaar dat Canis Majoris de codenaam was voor de remake van de eerste The Witcher. De game wordt volledig opnieuw gebouwd op Unreal Engine 5 door de Poolse studio Fool's Theory. CD Projekt Red houdt toezicht op de ontwikkeling.

Bij het bekendmaken van diens kwartaalcijfers heeft de ontwikkelaar via een pdf nogmaals bevestigd dat het om een openwereld-rpg gaat. Dat is opvallend, omdat de oorspronkelijke The Witcher-game geen open spelwereld had. Het lijkt er dus op dat die game behoorlijk aangepast gaat worden.

Verdere details over de The Witcher-remake zijn er nog niet, maar in oktober werd gemeld dat de productie van de game nog in een vroeg stadium verkeert.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

't Valt te bezien hoe ze zoiets gaan uitvoeren. TW1 was bij vlagen een balans tussen een open en gesloten wereld. En ik ben wel een beetje klaar met hoe iedereen Skyrim nastreeft.

0
test

@Heer Mida ik ben net een beetje klaar met de souls achtige RPG's. Er mogen voor mij net meer Skyrim achtige RPG's uitkomen.

0
test

@do365nic Skyrim is overschat, dus nee.

0

@Heer Mida ik vond dat the Witcher 3 een goede balans had. Open wereld met lineaire wereld progressie. Het serveert beide mensen die een bordje zien staan "die kant op voor main story" en dan heel hard de andere kant op rennen, en mensen die gewoon graag het bordje willen volgen. Dat de remake naar waarschijnlijkheid dezelfde structuur heeft vind ik prima.

0

Witcher 1 was dan weliswaar een "gesloten" wereld, maar alle gebieden zijn aan elkaar gelinkt op een natuurlijke manier. Poortje door, bootje varen, etc waren loadscreens, maar door dat weg te halen ben je al een heel eind.

0

Aanbevolen voor jou