Zombies-modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld

Zombies-modus van Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld

Inclusief een cinematische trailer

Activision Blizzard heeft een cinematische trailer en eerste informatie van de Zombies-modus uit het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld.

De cinematische trailer kan hieronder bekeken worden en toont hoe een militair team het tegen de zombies opneemt. De Zombies-modus wordt ontwikkeld door Treyarch in samenwerking met Sledgehammer Games. Het is daarbij voor het eerst dat de Modern Warfare-subseries de Zombies-modus ontvangt.

Op de officiële website noemt Activision het een "openwereldervaring" - op "de grootste Zombies-map ooit", waarin spelers het samen tegen een gedeelte vijand opnemen, inclusief een aantal verhalende missies. De Zombies-modus komt op release van de game beschikbaar naast de singleplayercampagne en de multiplayer.

Call of Duty: Modern Warfare 3 verschijnt op 10 november op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam en Battle.net). Er komen meerdere versies van de game uit, waaronder een cross-gen bundel (79,99 euro) en de Vault-editie (109,99 euro).

De campagne van Modern Warfare 3 volgt het verhaal van het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 op. Captain Price en Task Force 141 moeten het opnemen tegen Vladimir Makarov. De game introduceert ook Open Combat-missies naast de lineaire missies waar fans bekend mee zijn. Deze missies zouden spelers meer keuzevrijheid bieden. Zo kan men er voor kiezen om met een nachtkijker en geluidsdempers te infiltreren, of juist extra beschermende kledij aan te doen en met veel herrie binnen te vallen.

Naast alle zestien multiplayermaps uit het in 2009 verschenen Modern Warfare 2 moeten er na de release van de game ook meer dan twaalf nieuwe 6v6-maps worden toegevoegd. De multiplayer ontvangt verder diverse nieuwe modi, zoals Cutthroat, en terugkerende modi zoals Kill Confirmed en Hardpoint. Ook kunnen gamers drie nieuwe, grote Battle Maps verwachten voor Ground War en Invasion, alsmede en gigantische War-map voor War Mode. Create-a-Class en Gunsmith keren terug. Onlangs zijn de eerste beelden van de zestien multiplayermaps getoond.

Zoals eerder werd aangekondigd kunnen veel ontgrendelde wapens en items uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 worden overgeheveld.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

DMZ / Outbreak achtige zombies. Meh. Waarom nou niet gewoon die round based? Luister eens naar de og zombies community.

0
test

Omdat dit waarschijnlijk heel snel in elkaar is geflanst. Je moet niet vergeten dat deze game volgens de geruchten die keer op keer bevestigd worden eigenlijk een DLC zou worden voor Modern Warfare II, en van wat ik me kan herinneren was er geen enkel gerucht dat die DLC ook met een Zombies mode zou komen. Het lijkt er dus sterk op dat Activision origineel van plan was om met een DLC te komen waarbij je een nieuwe campaign krijgt en de maps van de originele Modern Warfare 2. Maar toen hebben ze op een gegeven moment besloten om het een zelfstandige game te maken (waarschijnlijk omdat ze ook wel weten dat miljoenen mensen weer blind de volle prijs gaan neerleggen) en dan heb je eigenlijk ook wel een co-op mode nodig. Dus dan maar snel zo'n mode in elkaar flansen waarbij je de Warzone map kan gebruiken.

0
test

Ik ben Call of Duty wat ontgroeid, maar een potje zombies is altijd leuk natuurlijk.

0

Aanbevolen voor jou