Ontgrendelde content uit Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat mee naar Modern Warfare 3

Ontgrendelde content uit Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat mee naar Modern Warfare 3

Enkele uitzonderingen daargelaten

Veel van de content die spelers in het vorig jaar verschenen Call of Duty: Modern Warfare 2 hebben ontgrendeld, wordt meegenomen naar het later dit jaar te verschijnen Modern Warfare 3.

Dat heeft Activision Blizzard laten weten in een blogpost. Er gingen al geruchten over deze mogelijkheid, maar nu is het bevestigd. "Voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty wordt een enorme hoeveelheid content uit de vorige Modern Warfare-game meegenomen naar de volgende Modern Warfare-titel."

Hieronder vallen onder andere "wapens en cosmetische content, waaronder Bundles, Operators en andere beloningen en ontgrendelbare items uit de game." Denk ook aan blueprints, wapenstickers, charms, emblemen, laadschermen, calling cards en skins voor voertuigen.

Uitgezonderd is content gerelateerd aan gameplayopties die niet in Modern Warfare 3 beschikbaar zijn. "Als Modern Warfare 3 bijvoorbeeld geen Tactical Amphibious-voertuig heeft, zullen de skins die je hiervoor hebt ontgrendeld niet meegenomen worden."

Het bedrijf benadrukt dat alles dat in Modern Warfare 3 wordt ontgrendeld, niet meegenomen kan worden naar Modern Warfare 2.

Activision Blizzard kondigde na langdurige geruchten begin deze week het bestaan van Call of Duty: Modern Warfare 3 aan, het vervolg op het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2. De game komt op 10 november uit. Gisteren werd een trailer getoond waaruit blijkt dat de slechterik Makarov - bekend uit de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie - terugkeert. Op 17 augustus worden er meer details over de game via Warzone 2.0 onthuld.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Eigenlijk ben ik hier niet zo blij mee, dat skins van operators meegaan vind ik prima, maar dat bijvoorbeeld blueprints van wapens meegaan niet... dit betekend dus dat MW3 dezelfde wapens zal hebben als de voorganger... ofwel weinig innovatie.. We krijgen dus een titel die gelijk is aan MW2 qua content voor de prijs van een nieuwe release die voorheen nieuwe maps, modes, operators en wapens bevatte (zoals bijvoorbeeld de overstap van vanguard naar mw2).

0

zo zie je dat ze nu al voortborduren op een gamepass release. Zo min mogelijk kosten maken dus innovatie ga je niet meer vinden in deze IP. De massa speelt het toch wel want ze hebben namelijk hun abbo geld al betaald. Eigenlijk moet elke PlayStation eigenaar deze game links laten liggen en Microsoft in der eigen sop gaar laten koken

-1

Ik weet niet precies wat het temaken heeft met xbox en gamepass, maar dat kopieergedrag van CoD kon ik meestal wel goed verdragen. Maar als je zelfs het belangrijkste in een shooter gaat kopieeren en plakken (de wapens), dan ben je in mijn ogen wel erg diep gezonken.

0
test

Het is voor sommigen ook nooit goed. Vermoedelijk gaan jullie nu bij alles dat ABK gaat doen liggen zeuren met ongefundeerde opmerkingen als deze. Tevens betwijfel, en hoop ik dat niet alle Playstation gamers zo kinderachtig zijn en de game zonder reden links laten liggen. Maar gezien de eerdere trieste reviewbombs op games als bijvoorbeeld The Last of Us 2 door bepaalde keuzes in het verhaal betwijfel ik dat. Enorm toxic fanbase blijft het helaas. Zeuren over exclusiviteit van Starfield en dan schreeuwen dat ze een game die wel op PS blijft gaan boycotten. Gaat echt helemaal nergens meer over.

-1

Wat mij betreft hangt het af van dat wat wel veranderd is. Als er hierdoor meer maps bij launch zijn waar meer energie in is gestoken vind ik het prima. De maps worden ieder jaar waar minder in aantal en kwaliteit.

0

Oneens, nieuwe maps is leuk maar bijzaak. Je houdt je overigens meer bezig met de wapens dan de maps. Na een paar weken zijn de maps niet nieuw meer en blijf je zitten met operators en wapens die je al dan meer dan een jaar kent en gebruikt.

0
test

Lijkt steeds meer op een uitbreiding van MW2 dan een nieuwe Cod.

0

Aanbevolen voor jou