Vier multiplayermaps aan Call of Duty: Modern Warfare 3 toegevoegd

Vier multiplayermaps aan Call of Duty: Modern Warfare 3 toegevoegd

Farm 18, Crown Raceway, Shoot House en Mercado Las Almas

Gisteren heeft Sledgehammer Games vier maps aan de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare 3 toegevoegd.

Het gaat om maps die uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 komen, namelijk Farm 18, Crown Raceway, Shoot House en Mercado Las Almas. Deze zijn vooralsnog alleen via een speciale speellijst speelbaar, in modi zoals Team Deatchmatch, Domination en Kill Confirmed.

Daarnaast is er ook een optie toegevoegd om continue de map Terminal te spelen. Verder is er een experimentele speellijst beschikbaar, waar Sledgehammer Games vroegtijdig nieuwe opties uit zal testen. Zo worden teams in deze modus op dit moment in verschillende omlijnende kleuren weergegeven, om te kijken of dit een optie is die over heel de multiplayer uitgerold kan worden.

Eerder deze week kwam al een nieuwe patch voor Modern Warfare 3 uit waarmee enkele bugs werden opgelost en aanpassingen in de balans werden gedaan. Sledgehammer gaf toen al aan dat het niet alle gewenste problemen oploste.

Duidelijk is in ieder geval dat er in totaal minstens twaalf compleet nieuwe maps naar de multiplayermodus van de game komen. Of er nog meer maps uit de vorig jaar verschenen Call of Duty in het spel verschijnen, is niet bekend, maar de gisteren toegevoegde maps behoren tot de populairste maps uit die game.

Ron Vorstermans was niet te spreken over de vorige week uitgekomen shooter: "Call of Duty: Modern Warfare 3 is geen volwaardige Call of Duty, maar wordt wel zo in de markt gezet. Dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit. Of die kwaliteit voor jou relevant is, is afhankelijk van de modus waar je de game voor koopt. De singleplayer is saai, kort en slecht. De multiplayer is nostalgisch, maar is ook een te veilige update van de voorganger met oude maps. De Zombies-modus is anders, groots en spannend. Dus veel plezier, misschien?"

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hey Shootshouse, kunnen we weer wapens grinden. Nu alleen Shipment nog en dan is ShoottheShip ook weer terug en is er niks verandert XD Ben zo blij dat ik deze niet op release heb gekocht, ik wacht wel tot er een goede aanbieding is

0
test

Ik speel de multiplayer met veel plezier omdat ik het kan spelen dankzij gamesharing op mijn SeriesX. Zelf had ik het zeker niet gekocht en gewacht op de GamePass release. De campaign ben ik halverwege missie 3 afgehaakt en deze zombies mode is ook echt niet mijn ding.

0

Aanbevolen voor jou