Verhaaltrailer Star Wars Outlaws is nu te bekijken

Verhaaltrailer Star Wars Outlaws is nu te bekijken

De game komt op 30 augustus uit

Ubisoft heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Star Wars Outlaws, een openwereldgame van The Division-ontwikkelaar Massive Entertainment. De trailer biedt ons de eerste details over het verhaal van de game aan.

De releasedatum van 30 augustus van Star Wars Outlaws was een paar uur voordat de trailer online kwam per ongeluk al bekend gemaakt, maar de trailer laat nog veel meer zien over het verhaal van de game.

Watch on YouTube

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, die volgens de trailer een relatieve nieuweling is in de onderwereld, maar al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. In het spel krijgen we te zien hoe Kay zich door het universum navigeert wanneer dat gevaarlijker is dan ooit.

De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is. Iets waar de onderwereld maar al te graag van profiteert. Een nieuw personage in de franchise, Sliro, lijkt de criminele facties onder zich te nemen, waarna Kay gaat proberen iets van hem te stelen. 

Hoe het verhaal uiteindelijk uit gaat pakken is uiteraard nog een verrassing, maar we kunnen in augustus al met dit nieuwe verhaal aan de slag. Spelers die de Deluxe of Ultimate Edition pre-orderen krijgen drie dagen eerder toegang tot Star Wars Outlaws, en een aantal cosmetische beloningen. De Ultimate Edition bevat ook de Season Pass van het spel, waarmee spelers twee uitbreidingen krijgen die na de release worden uitgebracht.

Star Wars Outlaws komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weer een hoofdrol voor een vrouw, wat is die Star Wars franchise toch ongelooflijk om zeep geholpen.

-2
test

Jyn, Rey en Ahsoka.. en nu dit personage naast Boba Fett, Kenobi, Andor, Mandalorian, Cal, Galen, Ezra, Han Solo, The Bad Batch en de hele skywalker saga met Anakin en Luke.... ga zo maar door. Ja Star Wars heeft teveel vrouwlijke hoofdpersonages....

[Reactie gewijzigd door Lavandou op 9 april 2024 - 20:24]

2

Ohhh je mist de mannen? Daar zijn websites voor hoor! Als bonus kan je dan je seksisme hier weg houden 🥹

0
test

ach de meeste die hebben vandaag vrij denk. zie genoeg voorbij komen die ook op tweakers zitten te neuzelen over "woke" zijn altijd dezelfde met hun "eigen" joetoep meningen die ze overnemen.

-2
test

Een vrouw in de hoofdrol van een game heb ik opzich niet zo'n probleem mee. Liefst heb ik de keuze voor man/vrouw en een character builder. Waar ik de vrijheid heb kies ik hoe m'n pet staat (en afhankelijk wat voor game) wat het word. Maar 'k moet wel zeggen dat sinds starwars onder disney valt de Woke saus er te veel vanaf druipt. En ik heb geleerd, alle waar TE voor staat is slecht.

0
test

te koop, techno, tegenwoordig enz. :0)

[Reactie gewijzigd door kr1z op 10 april 2024 - 05:26]

-4

Mensen die zich druk maken om een vrouwelijke main character in een game dan heb je echt niet veel in je leven om je druk om te maken. Nooit iemand horen klagen over Tomb Raider of Control of Horizon Zero Dawn. Maar nu is het ineens een ding, lekker selectief dus. Zeuren om het zeuren. Dat de Dtar Wars franchise om zeep wordt geholpen ben ik niet eens oneens met je maar dat heeft natuurlijk helemaal niets te maken met het feit dat er een aantal hoofdrollen door vrouwen worden vertolkt en als je dat wel denkt dan ben je werkelijk een hele domme rukker.

0
test

Ik ben heel benieuwd naar dit spel, maar ik ben toch een beetje bang voor het standaard Ubisoft sausje. Ubisoft lijkt de laatste tijd te settelen voor wel oke tot matige spellen. Dit ziet er dan ook nog een beetje ruw uit allemaal, als je kijkt naar de zeer statische gezicht animaties die je ook bij assassins creed vaak ziet. Ik ben nog niet overtuigd. Ik wacht in ieder geval de reviews af

1

Aanbevolen voor jou