Star Wars Outlaws komt op 30 augustus van dit jaar uit

Star Wars Outlaws komt op 30 augustus van dit jaar uit

Datum per ongeluk te vroeg bevestigd

De nieuwe Star Wars-game van Massive Entertainment, Star Wars Outlaws, komt op 30 augustus van dit jaar uit. Dat lijkt Ubisoft Japan per ongeluk te hebben aangekondigd op hun YouTube-kanaal.

De nieuwe trailer van Star Wars Outlaws wordt pas om 18:00 online uitgezonden, maar in de omschrijving van de video heeft Ubisoft Japan per ongeluk alvast vermeld wanneer de game uitkomt. De vertaling van de omschrijving luidt: “Komt uit op 30 augustus 2024. De Gold en Ultimate Editions, die de game bevatten en een seizoenspas, verschijnen drie dagen eerder.”

View post on X

Daarnaast wordt vermeld dat mensen die de game vooruitbestellen een bonuspakket ontvangen met cosmetische items voor het Trailblazer-ruimteschip. De video van Ubisoft Japan is inmiddels op privé gezet en de omschrijving kan niet meer worden gelezen.

Star Wars Outlaws belooft de eerste openwereldgame in het Star Wars-universum te zijn. Het spel speelt zich af tussen de periodes van The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Het wordt uitgebracht op PlayStation 5, Xbox Series X en S, en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Breng de eerste twee games maar eerst gewoon op Playstation uit nu Xbox zo flexibel is. Daarna zien we wel verder.

0
test

Ik snapte er even niks van, maar dit is waarschijnlijk een reactie op het artikel over Ori. Erg genoten van beide games en zou ze op PlayStation zeker nog eens spelen mochten ze daar ooit op uitkomen.

0

Aanbevolen voor jou