Uitgebreide gameplay van Star Wars Outlaws getoond

Uitgebreide gameplay van Star Wars Outlaws getoond

De game verschijnt op 27 augustus voor PS5, Xbox Series en pc

Ubisoft heeft tijdens de Ubisoft Forward-presentatie uitgebreide gameplay van het aankomende Star Wars Outlaws getoond.

In de gameplayvideo is te zien dat spelers door hun schip kunnen lopen. Met dit schip kan vervolgens naar verschillende planeten gereisd worden. Elke planeet heeft een eigen ruimtesysteem er omheen met verschillende dingen om te doen en credits te verdienen. Zo wordt er in het gameplaysegment geschoten op andere schepen om iemand te helpen. Dergelijke dogfights leveren niet alleen credits op, maar ze dragen ook bij aan de reputatie van de speler.

Spelers kunnen op de verschillende planeten diverse experts opzoeken die spelers nieuwe moves, technieken en andere dingen kunnen leren. Zo wordt er naar een scherpschutter gezocht in Mos Eisley op Tatooine. De woestijn rondom de stad kan ook verkend worden. Een verborgen pakhuis wordt gevonden waar meer informatie over de expert in kwestie wel eens gevonden zou kunnen worden. Vervolgens wordt dit goed bewaakte pakhuis geïnfiltreerd met stealth, al wordt de speler na het vinden van de gewenste informatie gespot en volgt er een actievolle ontsnapping.

De volledige gameplaybeelden zijn hieronder te bekijken, alsmede een andere video waarin een overzicht van de game wordt gegeven, waaronder verschillende locaties die in de game te bezoeken zijn. De gameplaybeelden komen in navolging van een korte trailer die vorige week al tijdens de Summer Game Fest-liveshow werd uitgezonden.

Gamer.nl-redacteur Dunke van Boekel kreeg onlangs al meer te zien van de game. Zijn preview is hier te lezen.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is.

Outlaws verschijnt op 27 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de Gold- of Ultimate-editie van de game aanschaffen, ontvangen drie dagen eerder toegang, alsmede extra's zoals een exclusieve missie en cosmetische items.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben erg benieuwd naar deze game. Veel vrijheid volgens mij. Hopelijk grafisch nog ff wat upspicen...

0
test

Als Star Wars fan wordt dit een must buy voor mij. Heb er nu al zin in.

0

Aanbevolen voor jou