Uitgebreide gameplay van EA Sports FC 25 getoond

Uitgebreide gameplay van EA Sports FC 25 getoond

Game verschijnt op 27 september

EA heeft een 'gameplay deep dive'-video van de aankomende voetbalgame EA Sports FC 25 uitgebracht.

In de video is te zien wat voor vernieuwingen spelers te wachten staat. Zo is er het FC IQ-systeem, dat spelers meer controle geeft over de tactische zetten van het team. Tijdens wedstrijden kunnen er meerdere opstellingen worden doorgevoerd, wat weer invloed heeft op hoe individuele spelers zich op het veld gedragen.

Over individuele spelers gesproken: er zijn 31 verschillende 'rollen' die voetballers krijgen, gebaseerd op de bovenstaande tactieken en hun gedrag in het echt. Naast de video heeft EA ook een artikel gepubliceerd waarin er dieper in wordt gegaan op deze informatie.

EA Sports FC 25 komt op 27 september naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Mensen die de Ultimate Edition van de game reserveren krijgen een week eerder toegang.

EA Sports FC 25 krijgt meerdere nieuwe modi, waaronder Rush, een vijf-tegen-vijf modus in Ultimate Team. Dit vervangt Volta. Ook zit er voor het eerst vrouwenvoetbal in de carrièremodus van de game. Lees hier alles over EA Sports FC 25.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou