The Boys-personage Homelander bevestigd voor Mortal Kombat 1
Nieuws

The Boys-personage Homelander bevestigd voor Mortal Kombat 1

Personage moet ergens in de toekomst waarschijnlijk als dlc worden toegevoegd

Homelander, het personage uit de televisieserie The Boys, komt naar Mortal Kombat 1.

Er gingen nog voor de officiële onthulling van Mortal Kombat 1 al geruchten dat Homelander in het eerst dlc-pakket voor de game zou zitten. Daarnaast werden ook Quan Chi, Omni Man, Ermac, Takeda en Peacemaker gemeld als onderdeel van dit dlc-pakket.

Inmiddels is via het officiële TikTok-account van de serie bevestigd dat Homelander inderdaad naar het vechtspel komt, al is niet bekend wanneer en ook niet of het inderdaad om een dlc-personage gaat. Een fan vroeg hier naar onder de aankondiging van The Boys-personages in Call of Duty, waarop het officiële account dit bevestigde. Meer informatie moet in de toekomst volgen.

De personages uit The Boys vinden gretig aftrek in games. Zoals gezegd werd eerder deze week onthuld dat Homelander, Starlight en Black Noir vanaf morgen als Operators kunnen worden aangeschaft in Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

Mortal Kombat 1 werd eerder dit jaar aangekondigd. Onder de speelbare personages vallen Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Kung Lao, Kitana, Mileena, Johnny Cage en Shang Tsung. De game bevat daarnaast zogeheten 'Kameo-vechters' die spelers bijstaan tijdens gevechten. Cross-play en cross-progressie wordt ergens na release van de game toegevoegd. Daarbij bevat het spel rollback netcode.

Het spel kom op 19 september uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store). Mensen die de Premium of Kollector's Edition aanschaffen krijgen op 14 september al toegang.

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
PlayStation Plus Extra- en Premium-games van oktober bekend
Nieuws

PlayStation Plus Extra- en Premium-games van oktober bekend

Met o.a. Dead Island 2, Gris en Dino Crisis

Sony heeft aangekondigd welke spellen er later deze maand aan PlayStation Plus Extra en Premium worden toegevoegd.

Alle onderstaande spellen worden vanaf 15 oktober aan de service toegevoegd. Op PlayStation Blog kan men daarnaast meer over deze games lezen.

Deze games komen voor PlayStation Plus Extra- en Premium-leden beschikbaar:
Dead Island 2 | PS4, PS5
Two Point Campus | PS4, PS5
The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me | PS4, PS5
Gris | PS4, PS5
Return to Monkey Island | PS5
Ghostbusters: Spirits Unleashed | PS4, PS5
Firefighting Simulator The Squad | PS4, PS5
Overpass 2 | PS5
Tour de France 2023 | PS4, PS5
Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands | PS4

De volgende toevoegingen zijn specifiek voor PlayStation Plus Premium-leden:
The Last Clockwinder | PS VR2
Dino Crisis | PS4, PS5
Siren | PS4, PS5
R-Type Dimensions EX | PS4

Op PlayStation Blog vertelt Sony wat meer over het aanbod. Bovenstaande titels worden op 15 oktober aan de line-up toegevoegd.

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
Nintendo houdt speeltest voor mysterieuze Nintendo Switch Online-functie
Nieuws

Nintendo houdt speeltest voor mysterieuze Nintendo Switch Online-functie

De test komt niet beschikbaar in Nederland en België

Nintendo heeft een speeltest aangekondigd voor een nog in mysterie gehulde functie binnen Nintendo Switch Online.

De test heet 'Nintendo Switch Online: Playtest Program' en mensen die lid zijn van Nintendo Switch Online en de Expansion Pack kunnen zich vanaf vandaag inschrijven. Nintendo zoekt naar zo'n tienduizend deelnemers.

Overigens zal de test vooralsnog alleen beschikbaar komen voor leden van achttien jaar en ouder uit de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Japan. Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Het lijkt er dus niet op dat de test in Nederland en België beschikbaar komt - in ieder geval niet in eerste instantie.

Details over wat de test precies inhoudt zijn er niet. "Men zal exclusieve software op hun eigen Nintendo Switch-systeem moeten downloaden om mee te kunnen doen", zo legt het bedrijf uit. De speeltest zelf gaat op 23 oktober van start en loopt tot 5 november.

Nintendo kondigde gisteren de Nintendo Sound Clock: Alarmo aan, een interactieve wekker met geluiden uit Nintendo-games. Daarnaast werkt het bedrijf achter de schermen aan de opvolger van de Nintendo Switch.

View post on X

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!
▼ Volgende artikel
God of War Ragnarök wordt verbeterd voor de PlayStation 5 Pro
Nieuws

God of War Ragnarök wordt verbeterd voor de PlayStation 5 Pro

Boy!

God of War Ragnarök is een van de games die een update zal krijgen voor de PlayStation 5 Pro.

Het is wellicht geen verrassing dat een van de grootste PlayStation-exclusives van de afgelopen jaren een Pro-update zal krijgen, maar tot nu toe is er nog geen volledige lijst van games uitgebracht die deze behandeling zullen krijgen. Bij God of War is op de winkelpagina van PlayStation te zien dat er een PS5 Pro-update zal komen.

Wat de update precies zal behelzen voor Ragnarök, is op dit moment niet bekend. Bij de aankondiging van de PlayStation 5 Pro werd gezegd dat games in 60 frames per seconde op Fidelity Mode kunnen draaien.

Eerder werd bekendgemaakt dat zo'n veertig tot vijftig games een update zullen krijgen als de PlayStation 5 Pro verschijnt. De sterkere versie van de PS5 komt op 7 november uit.

Aanbevolen voor jou

Reacties

Login of maak een account en praat mee!