The Boys-personages komen als Operators naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

The Boys-personages komen als Operators naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2

Aanstaande woensdag begint Season 4 Reloaded

Drie personages uit de Amazon-televisieserie The Boys komen als Operators naar Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0.

Aanstaande woensdag komt er een bundel met het personage Starlight beschikbaar, gevolgd door Homelander op 16 juli en Black Noir op 20 juli. De bundels kosten 2400 COD Points per stuk. Naast de nieuwe Operators kan er in de games ook het superheldengoedje Temp V opgepakt worden, waarmee men tijdelijk een van de vier beschikbare superkrachten ontgrendeld: Laser Vision, Charge Jump, Electronic Shockwave of Teleport.

Woensdag om 18:00 uur gaat Season 4 Reloaded van start in de games, en naast de bovengenoemde Operators heeft Activision Blizzard ook de andere content die naar de games komt onthuld. Zo wordt aan Modern Warfare 2 een kleinere versie van de Warzone 2-map Vondel toegevoegd, genaamd Vondel Waterfront. Ook ontvangt de Special Ops-modus de vierde aflevering. Task Force 141 wordt ontvoerd door Hadir en het is aan spelers om te ontsnappen.

De Warzone 2.0-map Vondel krijgt nu ook klassieke battle royale voor 72 spelers. Daarnaast is er een nieuwe Gulag, gesitueerd in de wijnkelder van een kasteel in Vondel. Resurgence tot slot krijgt een rotatiesysteem voor levels, waardoor er tussen Vondel en Ashika Island wordt gewisseld.

Call of Duty: Modern Warfare 2
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uhm... Wat?

0
test

geen idee of het leuk is, ben zelf niet zo van de events, maar die van Kong en Godzilla op Caldera was wel leuk, dus wie weet pakt het wel leuk uit.

0

Aanbevolen voor jou