Suicide Squad wordt volgens James Gunn niet de laatste game in 'Arkham-verse'

Suicide Squad wordt volgens James Gunn niet de laatste game in 'Arkham-verse'

Gunn zegt zelf een fan van de Rocksteady-games te zijn

Volgens James Gunn, de regisseur die het DC-filmuniversum runt, wordt het aankomende Suicide Squad: Kill the Justice League niet de laatste game in het 'Arkham-verse'.

Suicide Squad speelt zich in hetzelfde universum af als de Batman: Arkham-games - het spel wordt dan ook net als die reeks ontwikkeld door Rocksteady. Op het social mediaplatform Threads vroeg een fan of Suicide Squad de laatste game in dit universum wordt, waarop Gunn antwoordde met dat het niet de bedoeling is dat het de laatste game wordt. De reactie is inmiddels echter wel weer verwijderd, maar hieronder nog te zien.

In een andere reactie op Threads benadrukt Gunn dat hij een groot fan van de Arkham-games is en dat hij wil dat dit universum voortgezet wordt - en dat andere games die zich in hetzelfde universum als het DC-filmuniversum afspelen niet per se voorrang krijgen.

In Suicide Squad: Kill the Justice League besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

De game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Begin dit jaar werd bevestigd dat er een internetconnectie benodigd is om te spelen, al zal dit ergens na release via een update uitgeschakeld kunnen worden.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zou het nog altijd niet raar vinden als de studio verkocht wordt mocht Suicide Squad floppen. Warner Bros. Discovery verliest nog altijd geld en games maken blijft maar duurder en duurder worden. Als je games dan ook nog is beginnen te floppen lijkt het me helemaal niet raar als WBD een paar (zeker niet alle) studio's verkopen of in het ergste geval sluiten.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 19 december 2023 - 01:32]

0
test

Denk dat rocksteadys nog wel een kans krijgt, suicide squad ziet er mooi uit, maar omdat wb een live service game wil ziet er naar uit dat het gaat floppen. Denk dat James gunn deze studio na dede game een goeie dc game laat maken

0
test

Probleem is dat WB er dus een live service van gemaakt wil hebben en dat is dus niet waar Rocksteady goed in is of überhaupt wil.

0
test

Dit zeg ik toch letterlijk dat wb dit wilde en niet rocksteadys. Dus James gunn ziet dit ook wel en ziet ook wel wat rocksteadys on verleden heeft geleverd deze studio krijgt nog wel een kans.

0

Aanbevolen voor jou