Suicide Squad ontvangt ergens na release een offline modus

Suicide Squad ontvangt ergens na release een offline modus

Game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5

Ergens na release van Suicide Squad: Kill the Justice League moet er een offline modus aan de game worden toegevoegd.

Dat heeft ontwikkelaar Rocksteady bevestigd op de Discord-server van de game. "We zijn blij dat we kunnen bevestigen dat we een offline verhaalmodus plannen die spelers de hoofdcampagne zonder een internetconnectie laat ervaren. De update moet ergens in 2024 uitkomen en we zullen meer details delen wanneer we die hebben."

Tijdens The Game Awards afgelopen donderdagnacht werd tevens een nieuwe trailer van de game getoond, die hieronder bekeken kan worden.

Suicide Squad: Kill the Justice League speelt zich af in het universum van de Arkham-games van ontwikkelaar Rocksteady, die ook verantwoordelijk zijn voor deze game. In het spel besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

De game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Begin dit jaar werd bevestigd dat er een internetconnectie benodigd is om te spelen, al zal dit dus ergens na release via een update uitgeschakeld kunnen worden.

Lees hier meer nieuws over The Game Awards.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit word d rocksteadys grooste flop. Ga deze game alleen spelen als ie of op plus of gamepass komt, maar anders ga ik hier echt geen geld aan uitgeven een offlin modes na release dit zou vanaf dag 1 er op moeten zitten.

1
test

Welke gek kwam ooit op het idee om dit spel zó te maken? Werkelijk niemand heeft interesse in dit gedrocht. Dat zeg ik als iemand die de Arkham games minimaal 5 keer heeft gespeeld, met zero deaths sessies. Zo'n groot fan ben ik van de games, maar dit werkt totaal geen interesse en ieder nieuwtje dat naar buiten komt vermindert dat steeds verder.

1
test

De mannen in pak die willen dat de studio geen game, maar een melkkoe maakt.

0

Aanbevolen voor jou