Rocksteady waarschuwt voor 'teleurstellende' gelekte Suicide Squad-info

Rocksteady waarschuwt voor 'teleurstellende' gelekte Suicide Squad-info

Game komt pas op 2 februari uit

Rocksteady waarschuwt fans dat er veel spoilers rondom het verhaal van Suicide Squad: Kill the Justice League online staan.

De afgelopen weken lekt er steeds meer informatie rondom de game uit, waaronder details over het verhaal en personages. "We kijken er naar uit dat spelers het verhaal dat we voor Suicide Squad hebben gecreëerd zelf kunnen ervaren wanneer de game volgend jaar uitkomt. We hopen dat iedereen de game kan spelen en het narratief zelf kan ervaren."

De ontwikkelaar vervolgt: "Het is erg teleurstellend om te zien dat details voor de release van de game worden gedeeld. We kunnen jullie alleen aanmoedigen om spoilers waar je kunt te vermijden. En verknal alsjeblieft niet de impact van het plezier van andere spelers door spoilers te plaatsen."

In Suicide Squad: Kill the Justice League besturen spelers de Suicide Squad, die Metropolis en de wereld moet redden nadat Brainiac controle neemt over superhelden zoals Superman en Batman. Het spel kan alleen doorlopen worden waarbij spelers kunnen schakelen tussen de verschillende leden van het team, maar ook met z'n vieren.

De game komt op 2 februari 2024 naar pc, Xbox Series X en S en PlayStation 5. Toen de game begin dit jaar werd getoond ontving het spel kritiek vanwege de focus op live-service elementen. Begin dit jaar werd bevestigd dat er een internetconnectie benodigd is om te spelen, al zal dit ergens na release via een update uitgeschakeld kunnen worden.

View post on X
Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Snap wel dat ze hiervoor waarschuwen, want 90% van de mensen die van plan zijn om de game te halen en nu deze gelekte informatie aan het lezen zijn zullen waarschijnlijk hun geld maar op zak houden.

0

Aanbevolen voor jou