Ontwikkelteam Final Fantasy 14 en 16 werkt aan twee nieuwe games

Ontwikkelteam Final Fantasy 14 en 16 werkt aan twee nieuwe games

Wat kunnen we verwachten?

Het ontwikkelteam achter Final Fantasy 14 en 16 werkt aan twee nog niet onthulde games.

Dat verklapte studiobaas Naoki Yoshida in gesprek met Gamer.nl. "We werken aan wat games die nog niet zijn aangekondigd", aldus de Final Fantasy-producent in een interview over Dawntrail, de volgende uitbreiding voor Final Fantasy 14. "Binnenkort zijn er mogelijk wat aankondigingen over twee nieuwe games waar wij nu aan werken."

Verdere details over deze nieuwe games deelde Yoshida niet. In een eerder interview zei de topman wel dat hij in de toekomst graag meer Final Fantasy-games maakt.

Yoshida was producent van Final Fantasy 16 en regisseert op dit moment Final Fantasy 14. Daarnaast is hij het hoofd van Creative Studio 3, een ontwikkeltak van Square Enix. In april was er een grote organisatie binnen Square Enix, waarbij de tak van Yoshida amper werd getroffen. "Alleen onze naam is gewijzigd, van Creative Business Unit 3 naar Creative Studio 3. Daarnaast is er absoluut niks gewijzigd. Ik heb geen mensen hoeven ontslaan en het team is onveranderd. We zijn zelfs nieuw personeel aan het aannemen." Volgens Yoshida wordt Final Fantasy 14 gezien als één van de steunpilaren binnen Square Enix, waardoor er geen kans zou bestaan dat het bedrijf in zijn studio gaat snijden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat grappig om Gamer.nl op andere sites als bron te zien. Gave scoop!

1

Ik vond ff14 fantastisch, maar FF16 was gewoon echt niet goed. Devil may cry ripoff (ja ik weet dat de man achter de combat van DMC hier aan gewerkt heeft) slechte performance, nutteloze wapen en gear upgrades.

0

Aanbevolen voor jou