Nieuwe beelden van A Quiet Place: The Road Ahead getoond

Nieuwe beelden van A Quiet Place: The Road Ahead getoond

Verschijnt later dit jaar op PS5, Xbox Series en pc

Er is een nieuwe trailer uitgekomen van A Quiet Place: The Road Ahead, de game gebaseerd op de filmfranchise.

De verhalende trailer toont niet alleen de turbulente situatie waarin de hoofdpersonages zich bevinden, maar ook wat spelers van de gameplay kunnen verwachten.

A Quiet Place: The Road Ahead werd in 2021 al aangekondigd, maar een paar weken geleden officieel onthuld. De game bevat een uniek verhaal gebaseerd op de A Quiet Place-films en betreft een singleplayer-horrorgame met een eerstepersoonsaanzicht. In de films krijgt de mensheid te maken met monsterlijke wezens die meteen aanvallen zodra men geluid maakt en deze zijn ook in de game te vinden.

"Ervaar de reis van een jonge vrouw die niet alleen de nachtmerrieachtige apocalyptische wezens moet zien te overleven, maar ook dealt met internpersoonlijke familieconflicten en haar eigen interne angsten", zo luidt de beschrijving. Daarbij heeft de game een survivalaspect - men kan allerlei gereedschappen onderweg gebruiken om te overleven.

A Quiet Place: The Road Ahead wordt ontwikkeld door de Italiaanse studio Stormind Games, dat eerder de horrrofranchise Remothered en de actie-rpg Batora: Lost Haven afleverde.

De game verschijnt later dit jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Uitgever Saber Interactive heeft zich eerder dit jaar afgestoten van Embracer Group.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

G-sus, wie gaat er nou copuleren en dan zwanger worden terwijl de wereld in apocalyptische modus is? Dan ben je volgens mij ook niet helemaal lekker bezig.

0

Aanbevolen voor jou