Mogelijk nieuwe Assassin’s Creed: Codename Red-artwork gevonden op LinkedIn

Mogelijk nieuwe Assassin’s Creed: Codename Red-artwork gevonden op LinkedIn

Gedeeld door een van de schrijvers die aan de game werkt

Op het LinkedIn-profiel van een Ubisoft-werknemer wordt mogelijk nieuwe artwork van Assassin's Creed: Codename Red afgebeeld.

Pierre Boudreau is een van de schrijvers die aan Codename Red werkt. Bovenaan zijn LinkedIn-profiel is het onderstaande artwork te zien. Als dit echt van Codename Red afkomstig is, betreft dit het eerste beeldmateriaal van de game sinds de teaser trailer. Het personage op het artwork staat achter een Japans kasteel.

Vorig jaar onthulde Ubisoft de toekomst van de Assassin's Creed-franchise. Naast het pas uitgekomen Assassin's Creed Mirage komt er een soort 'hub' uit voor de franchise genaamd Assassin's Creed Infinity. Als onderdeel daarvan zullen de games Assassin's Creed: Codename Red en Codename Hexe uitkomen. Eerstgenoemde is een game die zich in het oude Japan afspeelt.

Eerder dit jaar lekte er mogelijke nieuwe informatie over Codename Red uit. Zo zou de game twee speelbare personages bevatten: een vrouwelijke samoerai en een Afrikaanse vluchteling. Daarbij zou stealth een belangrijke rol spelen. Het is niet bekend wanneer Assassin's Creed Codename Red volledig uit de doeken gedaan wordt.

Assassin's Creed: Codename Red
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De artwork ziet er goed uit de character ook

0

Aanbevolen voor jou