Assassin's Creed Infinity brengt spelers naar Japan

Assassin's Creed Infinity brengt spelers naar Japan

Ubisoft onthulde tijdens de Ubisoft Forward-presentatie de eerste twee games waarmee Assassin's Creed Infinity zal lanceren, namelijk Codename Red en Codename Hexe.

Assassin's Creed Infinity moet een soort hub worden voor nieuwe, toekomstige Assassin's Creed-avonturen. Het spel is al officieel aangekondigd, maar nog niet aan de buitenwereld getoond. Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie deed de ontwikkelaar meer informatie uit de doeken over Infinity, waaronder de eerste twee games of verhalen.

Assassin's Creed: Codename Red is voorlopig de naam van één van die twee games en speelt zich af in Feodaal Japan, een populaire setting waar fans al jaren naar vragen. In de korte beelden zien we een Shinobi - in westerse cultuur beter bekend als een ninja - die op een dak landt. Volgens Ubisoft wordt Red een volwaardige openwereld-rpg en dus niet de lineaire richting die Mirage op gaat.

Watch on YouTube

Assassin's Creed: Codename Hexe is  wat anders dan we gewend zijn. In de korte beelden zien we een duister bos met een stel takken in de vorm van het Assassin's Creed-log dat aan een draadje hangt. De sfeer en de setting doen erg denken aan een soort heksen-thema, vergelijkbaar met wat we zagen in de Wrath of the Druids-uitbreiding van Assassin's Creed Valhalla. 

Een releasedatum voor Assassin's Creed Infinity werd niet gegeven.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola hexe ben ik zelfs nog meer benieuwd naar, heerlijk z'n duistere setting.

0
test

@coola Heb je kunnen slapen vannacht na al het AC nieuws?

0
test

Gadverdamme... weer het RPG element (althans, in codename Red)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola gelukkig mag iedereen zijn mening hebben! Ik heb het _echt_ niet op dat soort type games. Voor mij zijn deze AC games echt een stap terug

0

Aanbevolen voor jou