Muziek uit geannuleerde Grand Theft Auto 5-uitbreiding online gedeeld

Muziek uit geannuleerde Grand Theft Auto 5-uitbreiding online gedeeld

Het nummer was waarschijnlijk bedoeld voor de 'Agent Trevor'-dlc

Afgelopen nacht is er muziek uit een nooit uitgekomen singleplayeruitbreiding voor Grand Theft Auto 5 online gedeeld.

Het nummer, genaamd 'Clifford', werd getweet via fanaccount GTA Focal. De muziek, die in 2021 al online werd gedeeld, maar toen nog niet verbonden werd aan de populaire gamereeks, is gemaakt door het muzikale duo Sweet Valley. Dit is een project van Nathan Williams en zijn broer. Eerstgenoemde maakt tevens onderdeel uit van de band Wavves. De leden van die band zijn de presentatoren van een radiostation in Grand Theft Auto 5, en hebben ook een nummer voor de soundtrack van het hoofdspel gemaakt.

De naam Clifford zat niet geheel toevallig ook in de Doomsday Heist-update voor GTA Online - daar was het de naam van een artificiële intelligentie. Eerder werd al geclaimd dat geannuleerde singleplayer-dlc voor GTA 5 uiteindelijk onderdeel werd van nieuwe content voor GTA Online.

Fans speculeren nu dat het nummer onderdeel had moeten uitmaken van een geannuleerde 'Agent Trevor'-uitbreiding voor de singleplayercampagne. Eerder dit jaar gaf Steven Ogg, de acteur die het personage Trevor vertolkt, al aan dat deze dlc ooit in de maak was. "Trevor zou undercover gaan, hij werkte samen met de FBI. We hebben wat dingen geschoten rondom 'James Bond Trevor', waar hij nog altijd een soort klaploper was, maar hij wel zijn best deed. Maar toen verdween het simpelweg en heeft (Rockstar) er nooit iets mee gedaan."

View post on X
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou