Trevor-acteur bevestigt dat er Grand Theft Auto 5-dlc in ontwikkeling was

Trevor-acteur bevestigt dat er Grand Theft Auto 5-dlc in ontwikkeling was

'Agent Trevor' is nooit uitgekomen

Acteur Steven Ogg, die de rol van Trevor vertolkte in Grand Theft Auto 5, heeft bevestigd dat er ooit verhalende downloadbare content voor de game in ontwikkeling was.

Afgelopen jaar werd er via een datamine al mogelijke info gevonden over een uitbreiding rondom 'Agent Trevor' - het zou gaan om één van drie geplande uitbreidingen, waarbij er ook dlc rondom een invasie van buitenaardse wezens en een zombie-Apocalyps op de planning stonden.

In een recente stream (via The Loadout) heeft Ogg nu bevestigd dat er inderdaad dlc in de maak was. "Trevor zou undercover gaan, hij werkte samen met de FBI. We hebben wat dingen geschoten rondom 'James Bond Trevor', waar hij nog altijd een soort klaploper was, maar hij wel zijn best deed. Maar toen verdween het simpelweg en heeft (Rockstar) er nooit iets mee gedaan."

De precieze reden daarvoor is niet bekend, maar uit datamines blijkt dat sommige geplande content voor de singleplayermodus uiteindelijk naar het populaire Grand Theft Auto Online - de online modus van GTA 5 - is gebracht.

Inmiddels werd Rockstar Games al geruime tijd aan Grand Theft Auto 6, dat in 2025 uit moet komen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Bekijk hier de onthullingstrailer.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

DLC rondom zombies en aliens had van mij dan ook niet gehoeven. Klinkt zeer inspiratieloos.

0
test

Dit heeft Rockstar zelf ook ruim 10 jaar geleden bevestigd, dus niet echt nieuwswaardig. Blijft wel kut dat single player DLC is geannuleerd zodat men in plaats daarvan Online wat extra uit kon melken.

0
test

Verzet me altijd tegen de term uitmelken. Dat associeer ik altijd met goedkoop geld willen verdienen iets wat hier niet echt opgaat. Ok, nu is er wel GTA+ en bepaalde oudere auto's zitten opeens achter die dienst evenals een speciale garage* wat ik belachelijk vind maar verder is alles gewoon te koop of te behalen zonder dat je real life geld uit geeft. Overigens heb ik wel een maand GTA+ gehaald maar dat was voor de Eclipse Boulevard Garage die je dan gratis kreeg (en in tegenstelling tot de GTA+ garage) houd je die ook gewoon nadat GTA+ afloopt. En nu heb ik meer dan genoeg ruimte voor mijn rides dus GTA+ is voor die garage voor mij althans niet nodig.

0

Aanbevolen voor jou