Metal Gear Solid-collectie ontvangt nieuwe patch

Metal Gear Solid-collectie ontvangt nieuwe patch

Konami geeft toe dat het nog meer problemen in de collectie onderzoekt

Konami heeft een patch uitgebracht voor Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1, waarmee diverse bugs worden opgelost.

Het gaat om versie 1.3.0, waarmee er een aantal problemen worden opgelost. Zo moet de framerate van de Switch-versie stabieler zijn geworden en zijn crashes in de PS4-versie opgelost. Het gaat verder vooral om vrij kleine bugs die zijn weggepoetst. De patch notes zijn hier te vinden.

Konami geeft in de patch notes zelf ook toe dat nog niet alle problemen zijn opgelost. Zo zijn er problemen met Trophies in de PS4-versie die niet ontgrendeld worden en stoppen sommige tussenfilmpjes uit het niets.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 verscheen afgelopen maand voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc. De collectie bevat Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Ook zitten de MSX-versies van Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake er bij inbegrepen, alsmede de NES-spellen Metal Gear en Snake's Revenge: Metal Gear 2. 

Konami werkt met Virtuos ondertussen overigens ook aan een remake van Metal Gear Solid 3 voor PS5, Xbox Series en pc - daar is nog geen releasedatum van bekend.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beschamend hoe Konami hier mee omspringt. Een achterlijke cashgrab, moet je nagaan dat de games op deze collectie minder buggy waren.. zon 20 jaar geleden. Deze games verdienden vanwege hun status alleen al de meest hoogwaardige behandeling, maar ze draaien gewoon in een half gebakken emulator en zijn mega slechte ports van de 360/ps3 HD versie. F konami.

2
test

Ik kan echt wel janken hoe slecht Konami is geworden. In de hoogtijdagen van de MSX en de MSX2 behoorden ze tot de absolute top met de allerbeste games. Beschamend om te zien wat daar van is overgebleven. Ik word er serieus een beetje depri van.

[Reactie gewijzigd door The_Stifmeister op 16 november 2023 - 08:15]

0
test

Wij zijn het vast niet altijd eens maar ik had dit niet beter kunnen zeggen! Ik heb me intens verbaast aan enkele cijfers die de game ontving met o.a. dikke 90s en gemiddeld ook heel aardig uit te komen. Echt hoe dan? Het meest bizarre is idd dat de ps3/360 versie (ik heb die 360 versie die dan ligt opgewaardeerd wordt op sx) veel beter draait. Ik vind de games an sich fantastisch en keek hier enorm naar uit maar vooral hoe deeltje 1 hier weer als gortdroge drol uitgekakt wordt is om te janken.

0
test

Helemaal mee eens. Wat ik daarnaast gek vind is dat ze wel een remake maken van deel 3 maar 1 en 2 overslaan terwijl deel 1 een van de beste games ooit was in die tijd.

0

Aanbevolen voor jou