Inhoud Star Wars Outlaws-seizoenspas in beeld

Inhoud Star Wars Outlaws-seizoenspas in beeld

Game verschijnt op 30 augustus

Ubisoft heeft een nieuwe trailer van Star Wars Outlaws uitgebracht die zich richt op de inhoud van de seizoenspas van de game.

De seisoenspas is beschikbaar door de Gold en Ultimate Editions van de game te kopen. Door een van deze edities te reserveren ontvangt men ook drie dagen eerder toegang tot de game. Mensen die het spel reserveren ontvangen daarnaast het Kessel Runner-bonuspakket met cosmetische items voor Kay's speeder en schip. Deze content komt ook naar seizoenspashouders. Ook ontvangen zij een bonusmissie genaamd Jabba's Gambit.

Ergens in het aankomende najaar moet de eerste verhalende dlc uitkomen die mensen met een seizoenspas ontvangen. Het gaat om 'Wild Card', waarin Kay ingehuurd wordt om een Sabacc-toernooi te infiltreren en de notoire gokker Lando Calrissian tegen het lijf loopt. Tegelijk komen ook twee cosmetische pakketten uit met skins voor Kay, Nix, de speeder en de Trailblazer.

In de lente van 2025 verschijnt vervolgens de tweede verhalende dlc, genaamd A Pirate's Fortune. Kay werkt hierin samen met de piraat Hondo Ohnaka, die wraak wil nemen op een bende bestaande uit gevreesde piraten. De twee verhalende uitbreidingen kunnen overigens ook los gekocht worden.

Star Wars Outlaws draait om het nieuwe personage Kay Vess, een relatieve nieuweling in de onderwereld die al van kleins af aan voor haarzelf en de schattige Merqaal Nix zorgt. De game speelt zich af tussen Episode 5 en Episode 6 van de Star Wars-films, wat betekent dat de burgeroorlog tussen de Empire en de Rebellion in volle gang is. Outlaws verschijnt op 30 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dunke van Boekel speelde onlangs een previewversie van de game: "Uiteindelijk is de indruk die we kregen van Star Wars Outlaws er een van een openwereldgame die goed gebruikmaakt van de opzet van zijn verhaal. Het reputatiesysteem biedt een extra laag aan het verkennen van nieuwe gebieden en de manier waarop missies beïnvloed kunnen worden is intrigerend, al is het nog niet te zeggen hoeveel unieke missies er te vinden zijn en hoe dit invloed heeft op de rest van de game. Alles sluit vooralsnog aan bij het idee van een ‘outlaw’ zijn in een universum hier ver, ver vandaan en de ervaring die Massive Entertainment ons tot nu toe heeft voorgeschoteld is heerlijk immersief. De combat valt wel wat tegen, maar hopelijk is het spel op release goed speelbaar en blijft het lang genoeg leuk. "

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan me niet zo goed voorstellen dat mensen geld uitgeven aan de extra's die door een stagiair in een paar dagen in elkaar zijn gedraaid. Een bandolier voor je pet, wat kleding voor je character, een exclusieve missie en 3 dagen eerder spelen. En dat voor 120€ voor de gold edition of zelfs 140€ voor de ultimate edition. Dat men DLC aanschaft kan ik nog wel bijkomen, als je de game echt leuk vindt snap ik dat je meer content wilt. Ik ben zelf meestal wel klaar met (vooral Ubi) games omdat deze tegenwoordig kunstmatig langgerekt worden.

[Reactie gewijzigd door KloptNietWatJeZegt op 20 augustus 2024 - 08:17]

1

Tegenwoordig? Dat is al jaren zo, minimaal al vanaf de 1e assassin's creed, waar je 30x dezelfde schijt missie moest doen, met iedere keer net iets andere parameters, of met iets minder tijd.

0

Zeker waar. De laatste jaren, ongeveer vanaf Origins, hebben ze het echt tot een kunst verheven toen het meer een RPG werd en de XP-booster een ding werd. Werkelijk walgelijk. Daarom wacht ik tegenwoordig minstens een aantal maanden voor ik games speel, zeker als de reviews tegenvallen. Ik wacht sowieso tot ie op een abo dienst komt, het is mijn geld doorgaans niet waard.

0
test

Ze hebben zoals altijd wel weer de pretentie om DLC aan te kondigen alvorens de game uitkomt. Deze game skip ik. Niet omwille van de DLC-klucht, maar de game spreekt mij persoonlijk niet aan. Het lijkt een mediocre Star Wars game te worden en daar ga ik echt geen 120 EUR aan uitgeven. Assassin's Creed: Shadows komt wel in huis omwille van de setting, zeker niet omwille van de vaseline gezichten met spraaktechnologie of de houterige gameplay, die bijna onveranderd lijkt sinds Origins. Ach, het is en blijft de typische Ubisoft marketing. Waar is de tijd dat ze nog innovatief waren... Ik hoor hier soms mensen zeggen dat je bij hen daar niet op moet zitten wachten en daar niet mag over zeuren. Dat vind ik een flauw excuus. Ubisoft heeft gewoon luie manieren om het geld uit de zakken te kloppen van zijn klanten, dat hoef je echt niet zo maar te nemen. Er zijn genoeg andere studio's die wel zorgen voor hun doelpubliek en dan betaal je graag wat meer, maar dan nog vragen ze deze woekerprijzen niet. Wat een grap, deze overpriced troep! En we blijven het toch maar kopen, inclusief... ikzelf!

[Reactie gewijzigd door Mister Frowdo op 20 augustus 2024 - 17:52]

0

Aanbevolen voor jou