Gerucht: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater komt pas in 2025 uit

Gerucht: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater komt pas in 2025 uit

Eerder meldde Sony dat de game gepland stond voor dit jaar

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater zou pas ergens in 2025 uitkomen in plaats van dit jaar nog.

Dat claimt insider Bilbill-kun, die met enige regelmaat op voorhand correcte informatie naar buiten lekt. Hij claimt dat Konami ergens binnen tien dagen aankondigt dat het spel in 2025 zal verschijnen. Bijvoorbeeld tijdens de Summer Game Fest-show op 7 juni, al suggereert de insider dat de aankondiging ook de dag ervoor kan plaatsvinden.

Sony claimde begin dit jaar nog dat Konami-games Metal Gear Solid Delta en Silent Hill 2 nog dit jaar zouden verschijnen. Voor de remake van Silent Hill 2 is inmiddels een releasedatum bekend: dat spel verschijnt op 8 oktober van dit jaar.

De remake van Metal Gear Solid 3 werd vorig jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc aangekondigd. Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren.

Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen. De remake draait in Unreal Engine 5. Hieronder zijn vorig jaar verschenen in-engine beelden van de game te zien.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou ook tijdens de xbox showcase kunnen zijn dus, want had Sony niet de eerste cgi trailer en jaar later had xbox de gameplay beelden of staat me dit verkeerd bij.

0

Aanbevolen voor jou