George R.R. Martin haalt mogelijkheid van Elden Ring-film of -serie aan

George R.R. Martin haalt mogelijkheid van Elden Ring-film of -serie aan

'Je hebt niets van mij gehoord, ssst'

Schrijver George R.R. Martin heeft op zijn persoonlijke blog kort gepraat over een mogelijke verfilming van Elden Ring.

"Oh, over die geruchten rondom een film of televisieserie gebaseerd op Elden Ring...", zo begon de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken, die ook mee heeft geholpen met het bedenken van de setting en het verhaal van Elden Ring. "Ik heb niets te vertellen. Geen woord, nee, niets, ik weet nergens van af, je hebt niets van mij gehoord, ssst. Welk gerucht?"

De ietwat sarcastische manier waarop Martin deze vermelding maakte, doet veel fans speculeren dat hij inderdaad meehelpt met een film of serie gebaseerd op de populaire FromSoftware-game, al is op dit moment niets bevestigd.

Afgelopen week gaf regisseur Hidetaka Miyazaki nog aan open te staan voor filmadapties. "Ik zie geen enkele reden om een andere interpretatie of adaptatie van Elden Ring, bijvoorbeeld een film, te weigeren. Maar ik denk niet dat ik, of FromSoftware, de kennis en kunde hebben om iets in een andere vorm te maken. Dus dat is waar een zeer sterke partner in beeld zou komen."

Onlangs is de Elden Ring-uitbreiding Shadow of the Erdtree uitgekomen - inmiddels zijn er meer dan vijf miljoen exemplaren van verkocht. De uitbreiding kost 39,99 euro en biedt een compleet nieuw verhaal die zich afspeelt in de 'Land of Shadow', een "land dat leeggeroofd is tijdens een groots gevecht" en het land waar godin Marika vandaan komt. Spelers kunnen nieuwe mysteries, kerkers, vijanden, magie en wapens verwachten en op elk gewenst moment tussen de spelwereld uit Elden Ring en die van de uitbreiding wisselen.

Marcel Vroegrijk deelde in zijn recensie een 10 uit: "Shadow of the Erdtree is een volledige game die toevallig als dlc voor Elden Ring wordt verkocht. Met z’n ontzettend gelaagde en verbonden spelwereld ben je rustig veertig tot vijftig uur zoet. In die tijd ga je meermaals bij jezelf ten rade wat je nu weer hebt gezien. Een bizar wapen, weer een nieuw gebied, een geheim nog geheimer dan dat eerdere geheim. Met deze uitbreiding vervolmaakt FromSoftware de belofte van Elden Ring: een vrije wereld om te verkennen, zonder dat daarbij de briljante regie van de makers verloren gaat.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien ben ik wat zuur maar ik word altijd een beetje verdrietig bij dit soort berichten omdat het voor mij bevestigd dat hij A Song of Ice and Fire nooit af zal maken....

0

ik heb me er allang bij neergelegd, ik denk zelfs dat ik die boeken ook niet meer zal lezen. Ik zou ook niet meer weten waar het verhaal precies gebleven was en zou weer overnieuw moeten beginnen

0

Aanbevolen voor jou