Fortnite en Lego Fortnite hebben nieuwe modi ontvangen

Fortnite en Lego Fortnite hebben nieuwe modi ontvangen

Fortnite en Epic Games Store nu ook beschikbaar op iPad

Er zijn nieuwe modi aan Fortnite en Lego Fortnite toegevoegd. Daarnaast zijn Fortnite en de Epic Games Store nu beschikbaar via iPad in de Europese Unie.

In Fortnite is een tijdelijk Day of Doom-evenement van start gegaan. Het was al bekend dat er een modus rondom Marvel-schurk Dr. Doom aan de game toegevoegd zou worden, maar nu is deze dus beschikbaar.

In de modus worden 32 spelers in twee teams verdeeld. De handlangers van Dr. Doom moeten zes Arcane Artifacts verzamelen, waardoor spelers van het andere team niet meer kunnen respawnen. Ze winnen het potje als alle spelers van het andere team dood zijn en blijven. Het andere team valt onder de Avengers - zij moeten juist eerst de handlangers van Dr. Doom doden voordat ze de zes Arcane Artifacts oppakken. Verder is er ook een nieuwe Iron Man-skin.

Aan Lego Fortnite is daarnaast The Lost Isles toegevoegd, waarin vijf nieuwe omgevingen met een prehistorisch tintje verkend kunnen worden. Daar vinden spelers ook nieuwe, vriendelijke wezens genaamd Klombos, die door ze Klomberry's te eten te geven getemd kunnen worden. De nieuwe modus bevat ook een Tropical Treasures Lego Pass.

Zoals hierboven vermeld kunnen Fortnite en de Epic Games Store nu dus ook via iPads gedownload worden. Eerder deze zomer kwamen de game en de online winkel al naar iPhones en Android. Begin dit jaar veranderde Apple vanwege de nieuwe 'Verordening digitale markten'-wet zijn regelgeving in Europa: het bedrijf moet andere ontwikkelaars toelaten hun apps en games via winkels buiten de App Store aan te bieden. Epic liet toen al weten dat Fortnite "dit jaar in Europa terugkeert op iOS, gedistribueerd via het aankomende Epic Games Store voor iOS".

View post on X
View post on X
Watch on YouTube
View post on X

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou