F1 24 onthuld, verschijnt op 31 mei

F1 24 onthuld, verschijnt op 31 mei

Game komt naar pc, PlayStation- en Xbox-consoles

Electronic Arts heeft F1 24 uit de doeken gedaan. De racegame verschijnt op 31 mei.

De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc (Steam en Epic Games Store). Veel details zijn er nog niet, maar wel is duidelijk dat dat een nieuw besturingssysteem er voor moet zorgen dat de wagens nog realistischer aanvoelen. Ook kan men een nieuwe Driver Career-modus verwachten. In de loop van april worden er meer details over de game uit de doeken gedaan.

F1 23-spelers die de F1 24 Champions Edition voor 24 april reserveren, kunnen in eerstgenoemde game meedoen aan diverse Time Trial-uitdagingen met de nieuwe wagens van Alpine, McLaren, Haas en Williams. En F1 21-, F1 22- en F1 23-spelers die de Champions Edition voor 31 mei reserveren, ontvangen vijftien procent korting.

Afgelopen december werden er nog een onbekend aantal werknemers bij ontwikkelaar Codemasters ontslagen. EA nam de Britse ontwikkelaar in 2021 over - eerder had Take-Two Interactive interesse in de ontwikkelaar.

Sander Hölsgens gaf een 8 aan de F1-editie van vorig jaar: "F1 23 is een uitstekende representatie van de hoogste Europese raceklasse. De wedstrijden bieden spanning en sensatie, strategie loont zich meer dan ooit en Verstappen wint – zo goed als altijd. De theatrale verhaalvertelling in Braking Point richt zich op urgente vraagstukken in de topsport en biedt een prima introductie op de verder uitstekende gameplay. Het nieuwe F1 World legt het fundament voor een live service. Dit biedt uren aan vermaak, maar is ook overduidelijk ontworpen om je zo lang mogelijk in het F1-ecosysteem te houden. Die prikkel is overbodig: F1 23 staat ook zonder dit soort poespas als een huis."

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou