Eerste patch Call of Duty: Modern Warfare 3 lost minder op dan gepland

Eerste patch Call of Duty: Modern Warfare 3 lost minder op dan gepland

Nog even wachten

De eerste patch voor het onlangs verschenen Call of Duty: Modern Warfare 3 heeft minder problemen opgelost dan de ontwikkelaar had gepland.

Dat is te lezen in het patchoverzicht op de website van de game. "Door onvoorziene omstandigheden konden niet alle veranderingen die voor de update van vandaag waren gepland, worden uitgebracht", staat er in een melding bovenaan het overzicht. "Onze teams werken hard aan belangrijke aanpassingen voor bewegingen, de balans van wapens in multiplayer, Zombies-gameplay en de stabiliteit, en meer dat beschikbaar komt in de volgende update."

Uit het volledige patchoverzicht blijkt dat er vooral verbeteringen voor de stabiliteit van de game zijn doorgevoerd. De patch is sinds gisteren beschikbaar voor de game.

Modern Warfare 3 kwam op 10 november uit en werd wisselend tot slecht ontvangen. De game was naar verluidt bedoeld als uitbreiding op het vorige deel en werd pas later gepromoveerd tot volwaardig spel. Volgens bronnen van Bloomberg werd de game in slechts zestien maanden tijd ontwikkeld.

Onze Ron was ook niet te spreken over Modern Warfare 3 in zijn review: "Call of Duty: Modern Warfare 3 is geen volwaardige Call of Duty, maar wordt wel zo in de markt gezet. Dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit. Of die kwaliteit voor jou relevant is, is afhankelijk van de modus waar je de game voor koopt. De singleplayer is saai, kort en slecht. De multiplayer is nostalgisch, maar is ook een te veilige update van de voorganger met oude maps. De Zombies-modus is anders, groots en spannend. Dus veel plezier, misschien?"

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou