Days Gone-regisseur sluit vervolg uit

Days Gone-regisseur sluit vervolg uit

'Bij Sony zijn ze nooit fan geweest'

Jeff Ross, de regisseur van Days Gone, claimt dat Sony nooit fan is geweest van Days Gone en dat een vervolg er dan ook nooit komt.

Dat meldt hij op X. Hij toont daarbij een poster waarop diverse personages uit de stal van PlayStation Studios staan, maar Deacon St. John uit Days Gone ontbreekt. "Veel mensen vragen me nog altijd of er ooit een vervolg op Days Gone komt, en aan hen presenteer ik deze poster als bewijs dat het nooit gaat gebeuren."

Even later wordt Ross er op gewezen dat het om een poster gemaakt door een fan gaat, maar volgens hem verandert dat weinig aan zijn punt. Volgens Ross is men bij Sony namelijk nooit gecharmeerd geweest van de zombiegame. "Hoge piefen zoals Hermen waren nooit fans, dus je hoort er niet over op de State of Play, vandaag of ooit", aldus Ross eerder deze week vlak voordat de State of Play werd uitgezonden. Hij refereert hier naar Hermen Hulst, de Nederlander die sinds gisteren een van de CEO's van PlayStation is.

Het lijkt er dus op dat fans van Days Gone de hoop kunnen opgeven voor een vervolg op de in 2019 verschenen game. Ontwikkelaar Bend Studio werkt al geruime tijd aan een nieuwe IP, waar nog niets over bekend is - behalve dat er multiplayerelementen in zitten.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sony is geen fan maar iemand in de film divisie van Sony is wel fan want ze willen wel een film maken van Days Gone. Wel jammer dat er geen deel 2 komt want ik vond hem echt wel een goede game.

0
test

Hopelijk dat de film een beetje goed te kauwen is, wellicht dat ze dan toch nog een keer zich achter de oren krabben.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ze lijken ook geen fan te zijn van Bloodborne, ze laten deze IP al 9 jaar links liggen maar Maria staat wel centraal op deze poster dus we blijven hoop houden. Een remaster en PC release zou geweldig zijn en daarna een prequel of sequel i.s.m. Fromsoftware.

0

Aanbevolen voor jou