Call of Duty: Modern Warfare 3-spelers geïrriteerd door Gaia-skin

Call of Duty: Modern Warfare 3-spelers geïrriteerd door Gaia-skin

De skin maakt spelers die hem gebruiken slecht zichtbaar op de multiplayermaps

De Gaia-skin uit Call of Duty: Modern Warfare 2, die ook in het onlangs uitgekomen derde deel zit, drijft veel spelers van de multiplayermodus tot waanzin.

Veel van de ontgrendelde content uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 kan zoals eerder al aangekondigd werd meegenomen worden naar het nieuwe Modern Warfare 3. Daaronder valt ook de Gaia-skin, die door fans ook wel de Groot-skin wordt genoemd omdat hij lijkt op de Marvel-held.

Het probleem is dat de skin vrij donker van kleur is en gedeeltelijk doorzichtig, waardoor spelers hem vaak geheel over het hoofd zien. Dat is tijdens mutliplayerpotjes natuurlijk niet gewenst. Veel spelers smeken ontwikkelaar Sledgehammer Games dan ook om de skin te verwijderen, of het in ieder geval dusdanig aan te passen dat het personage even duidelijk zichtbaar is als andere skins. Sledgehammer of Activision hebben op dit moment nog niet op de situatie gereageerd.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is nu beschikbaar op pc, PlayStation- en Xbox-consoles. Ron Vorstermans gaf de game een 5 in de recensie: "Call of Duty: Modern Warfare 3 is geen volwaardige Call of Duty, maar wordt wel zo in de markt gezet. Dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit. Of die kwaliteit voor jou relevant is, is afhankelijk van de modus waar je de game voor koopt. De singleplayer is saai, kort en slecht. De multiplayer is nostalgisch, maar is ook een te veilige update van de voorganger met oude maps. De Zombies-modus is anders, groots en spannend. Dus veel plezier, misschien?"

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja dat is wel vervelend he 😅

0
test

Echt heeeeeel toevallig dat ze maar skins blijven uitgeven die heel moeilijk te zien zijn in het donker. Je krijgt toch bijna het idee dat ze het bewust blijven doen omdat mensen die skin dan gaan kopen om een voordeel te krijgen...

0
test

Wat zeg jij nou, dit is natuurlijk onzin heb je skeletor gezien en nikki minage die zijn zo vol en vel van kleur en zo zijn er nog wel een paar. Maar alle personages zijn donker van kleur alleen ook die je gewoon gratis krijgt. Probleem met gaia/groot is dat er ook groot deel van ze lichaam gaten in zitten en je dus door hem heen kijkt en dan zie je hem zo over het hoofd, heb het probleem zelf ook vaak gehad maar als ie loopt valt ie ook weer op.

-1
test

Haha die nicki minage valt inderdaad niet te missen, haar achterwerk zie je al vanaf de andere kant van de map. Die gaia mogen ze inderdaad wel aanpassen of weghalen want die is niet goed te zien waardoor je steeds net te laat bent. Ik ben sowieso geen fan van al die gekke characters, ik heb liever wat meer realisme in een cod game.

3
test

Klopt wel een beetje wat hij zegt. In MW2019 hadden we de Rose skin, in MW2 zat de LA thieves skin en nu hebben we de Gaia skin die in het eind van MW2 uitkwam en dus direct overging naar MW3, allemaal skins die niet of bijna niet te zien zijn ingame. En dit zijn de skins die ik toevallig onthouden heb. Natuurlijk komen er ook skins uit die je van Mars kan zien, maar een klein deel geeft een oneerlijk voordeel aan de drager, en elke skin kost natuurlijk ook geld.

[Reactie gewijzigd door Lavandou op 15 november 2023 - 07:56]

1
test

@Lavandou skins in cod zijn vaak gewoon donker van kleur, maar zitten nu ook veel met kleur in snoop, nicki, skeletor, lara croft en zijn er nog wel paar. Dus of ze het expres doen geen idee maar de gratis skins zijn ook veel donkere alleen die gaia valt gewoon niet op.

[Reactie gewijzigd door hulstpower op 15 november 2023 - 08:07]

-1

Aanbevolen voor jou