'Call of Duty: Modern Warfare 3-code toont dat het eigenlijk dlc voor MW2 is'

'Call of Duty: Modern Warfare 3-code toont dat het eigenlijk dlc voor MW2 is'

Game komt op 10 november uit

De code van Call of Duty: Modern Warfare 3 zou aantonen dat het in feite downloadbare content voor het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 is, al wordt de game als 'premium release' uitgebracht.

Insider Gaming heeft naar de code van de aankomende shooter kunnen kijken. Volgens hen moet het menu van Modern Warfare 2 - waar men nu uit die game en Warzone 2 kan kiezen - voor release op de schop gaan en ook de mogelijkheid om uit Modern Warfare 3 te kiezen worden toegevoegd. Modern Warfare 3 zou technisch gezien dan ook een soort van dlc zijn, al moet de consument daar niets van merken. De game wordt immers uitgebracht als 'premium release', zo heeft Activision Blizzard aan CharlieIntel gecommuniceerd. Het bedrijf meldt daarbij dat het alleen als add-on op Steam wordt weergegeven, omdat "alle Call of Duty-games vanaf nu aan de Call of Duty HQ-app worden toegevoegd".

Er gaan sinds vorig jaar al geruchten dat het pas aangekondigde Modern Warfare 3 begon als downloadbare content van Modern Warfare 2. Als het bovenstaande daadwerkelijk klopt, dan is Modern Warfare 3 alsnog een soort uitbreiding. Hoe dan ook hangen MW2 en MW3 nauw samen. Onlangs liet Activision al weten dat veel ontgrendelde content uit de vorig jaar verschenen game, meegenomen kan worden naar Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 komt op 10 november uit. Vorige week werd een trailer getoond waaruit blijkt dat de slechterik Makarov - bekend uit de oorspronkelijke Modern Warfare-trilogie - terugkeert. Aanstaande donderdag worden er meer details over de game via Warzone 2.0 onthuld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een quick job voor een kwaliteitje dus voor de volle mep 👌🏻

0
test

tjah dit zegt uiteraard niks het klinkt alsof het dus veredelde DLC is en ja dat is mogelijk. Tijd zal dat stukje leren. Maar Zelda: Tears of the kingdom is ook begonnen als dlc voor Breath of the wild. dat is merkbaar aangezien het in dezelfde wereld afspeelt. Maar het is ook overduidelijk gegroeid in veel meer dan een DLC. Dus dat iets is begonnen als DLC en naderhand toch standalone wordt zegt niks over of het dan ook goedkoop innen is. ze hebben de game toch moeten maken. Of het nu uit de code is van MW2 of niet ze moeten toch de dingen maken. En waarom zou je van scratch beginnen? Waarom niet doorbouwen op wat al staat. Dat dacht Nintendo ook en toch hoor ik van TotK vrij weinig dat het een DLC voelt. Ik lees genoeg ( en min of meer terechte) kritieken maar zelden dat het een goedkope cash Grab is van een dlc, Moet ik toegeven dat ik bij CoD en Activision in algemeen wel sneller dat gevoel heb dat ze snel willen cashen. Maar dat is nog niet bewezen. Boor hetzelfde geld is MW3 dadelijk zo steengoed sta het stand-alone volledig rechtvaardigt.

1
test

Ja er zijn wel meer games die als dlc begonnen zijn en volledige games werden achteraf omdat het toch te groot werd voor dlc. Kan alleen de voorbeelden nu niet opnoemen maar heb het wel vaker gehoord.

0
test

Alle mw games zijn dlc's, de game ziet er al 20 jaar hetzelfde uit, alleen wat kleine aanpassingen. Ik snap niet dat mensen jaar in jaar uit dezelfde game kopen.

0

Dan moet je wel behoorlijk bijziend zijn als je dat daadwerkelijk denkt

0
test

@broervanmarkrutte alleen heeft hij dus wel gelijk: https://en.wikipedia.org/wiki/IW_(game_engine) Daar zie je wat voor engines ze gebruiken, spoiler; steeds dezelfde maar dan een beetje getweaked.

0

Aanbevolen voor jou